Predmet žudnje

Za maksimalnu udobnost: Grand relax fotelja i tabure s potpisom velikog Antonija Citterija

 Vitra
Napravljena je kako bi korisniku bila maksimalno udobna, što joj i samo ime govori

Grand relax fotelju i tabure dizajnirao je talijanski arhitekt Antonio Citterio. Prvo izdanje u koži počelo je s proizvodnjom 2019., a u novoj izvedbi od jeseni 2020. unutrašnjost je dostupna i u tkanini. To je luksuzna fotelja, dizajnirana po mjeri čovjeka te je klasičnog dizajna. Napravljena je kako bi korisniku bila maksimalno udobna, što joj i samo ime govori.

image
Vitra

Vrhunska tehnologija omogućava da korisnik utone u udobnost mekanih jastuka koji apsorbiraju težinu te tvore doživljaj bestežinskog stanja za opuštanje nakon stresnog radnog dana. Integrirani i prilagodljivi mehanizam skriven unutar sjedala omogućuje sinkronizirano gibanje sjedala i naslona neovisno jedan o drugom. Korisnik može blokirati fotelju u bilo kojem trenutku i položaju koji mu taj čas odgovara.

image
Vitra
image
Vitra

Baza je metalna i okretna za 360°. Vanjski dio fotelje i taburea tapecirani su kožom Forte reljefnog uzorka, dok je unutrašnjost tapecirana kožom Premium ili tkaninom Corsaro, Cosy 2 i Dumet u boji prema odabiru iz palete proizvođača. Vanjski dio naglašen je reljefnom kožom vizualno čineći vrstu štita koji obavija korisnika, a istodobno naglašava konture fotelje, dok je unutrašnjost mekana koža ili tkanina. Fotelju i tabure proizvodi Vitra.

image
Vitra

Kod nas proizvod možete kupiti u Themeliji, čiji showroom se nalazi u Palmotićevoj 26 u Zagrebu. Cijena se kreće od 37.000 kn (fotelja + tabure).

Više na www.themelia.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. ožujak 2024 18:32