Dvodnevni događaj

Zabavno-edukativna priča: Drugi vikend u rujnu rezerviran je za 4. samoborsku dvorišnu FURKU

 Turistička zajednica grada Samobora
Ove godine event se održava 11. i 12. rujna, a osmislilo ga je i realiziralo vodstvo Kluba poduzetnica Samobor

Dvodnevni događaj koji predstavlja samoborsku urbanu scenu te objedinjuje lokalne dizajnere, udruge, izvođače i ugostitelje u jedinstvenu zabavno-turističko-edukativnu priču.

Drugi vikend u rujnu rezerviran je za Samoborsku dvorišnu Furku, dvodnevni događaj koji predstavlja samoborsku urbanu scenu te objedinjuje lokalne dizajnere, udruge, izvođače i ugostitelje u jedinstvenu zabavno-turističko-edukativnu priču.

image
Samoborska dvorišna Furku

Furka je smještena u divnom atriju na Trgu kralja Tomislava, a okuplja samoborske dizajnere, proizvođače, poduzetnike i udruge čije je djelovanje usmjereno na dobrobit lokalne zajednice, promociju i očuvanje kulturne baštine, ali u modernoj viziji. Tako će se na prodajnom dijelu predstaviti brojni lokalni dizajneri odjeće, nakita i ostalih uporabnih predmeta, najavljen je i zabavni program za djecu i odrasle, a navečer je svirka.

Ove godine event se održava 11. i 12. rujna, a osmislilo ga je i realiziralo vodstvo Kluba poduzetnica Samobor, koji je osnovan 2018. godine s ciljem podrške ženama poduzetnicama i njihovu umrežavanju.

Više na Facebook stranici @ samoborskafurka i Instagram profilu @ samoborskafurka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:11