Kako cool!

Zaboravite Primark, stigla je neodoljiva kolekcija Mickey kuglica kreativnog studija iz Osijeka!

Amelia Studio
Obožavatelji Disneyjevog svijeta i ovog Božića dolaze na svoje. Najslađa kolekcija inspirirana Mickeyjem i Minnie dolazi iz Osijeka!

Danijela Čolić, diplomirana ekonomistica iz Osijeka, majka je dvije djevojčice i kreativka koja stoji iza osječke kućne radinosti, naziva Amelia studio.

- Radimo handmade kuglice. Kad kažem radimo, mislim na svekrvu i mene. Iako radimo razne kuglice, ovdje posebno izdvajamo Mickey/Minnie kuglice, koje su ručno bojane, ručno napravljene mašne - govori Danijela i otkriva kako je prošle godine radila Mickey kuglice u raznim bojama, no onda se pokazalo kako kupci najviše biraju crveno-crne kuglice, što Mickey i jest.

image
Amelia Studio
image
Amelia Studio
image
Amelia Studio

Stoga ove godine isključivo nudi upravo te kuglice, crveno-crne.

- Radila sam kuglice i u raznim dimenzijama, dok nisam došla do idealnog izgleda. Sada je jedna kuglica promjera 6*10 cm, taman velika i mala da bude baš slatka - smije se Danijela, koja dodaje kako svoje cool kuglice boja i točka ručno, akrilnim bojama.

image
Amelia Studio
image
Amelia Studio

- Napravila sam si šablone radi preciznije izrade. Tu mi je pomogla svekrva, koja ima 40 godina radnog staža kao krojačica pa su joj preciznost, šabloni i slično poznata tema. Mašnice su ručno šivane, lijepljene i zavezane. Treba se paziti na svaki detalj, a samo jedan krivi pokret za posljedicu može imati da kuglica više nije za upotrebu. Inače, da bi nastala jedna ovakva kuglica potrebno je otprilike 20-tak minuta, što bušenja, bojanja, izrade mašne, lijepljenja - objašnjava Danijela.

Potražite ih na Facebooku: Amelia Studio i Instagramu: ameliabloomroom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:17