INSPIRIRAJTE SE OVIM IDEJAMA...

Zanimljive klupice za sjedenje kao 'must have' detalj u interijerima

 Instagram/@benjaminmoore
Pogledajte kako u vlastiti dom uklopiti ovaj divan i praktičan kutak za sjedenje, budite sigurni da vam neće biti žao!

Mali komadi namještaja poput klupica za sjedenje veliki su trend u uređenju doma već neko vrijeme. Osim što su vrlo praktične, klupe također mogu biti i predivna dekoracija u prostoru. Ako i sami razmisljate o ovakvom sjedećem kutku, ali nemate ideju gdje biste ga smjestili, donosimo vam inspiracije od kojih ćete sigurno pronaći onu pravu za sebe.

Iako klupice u interijerima najčešće vežemo uz kuhinje ili blagovaonice zbog toga što ne zauzimaju mnogo prostora, a nude mnogo sjedećeg mjesta, ovaj 'must have' namještaj sve je popularniji i u ostalim prostorijama. Naime, tamo ovakve klupice služe kao mjesto za odmaranja, čitanje ili ispijanje šalice omiljene kave.

Mogu biti savršene i kada je riječ o opremanju manjih stanova ili garsonijera, naročito ako ih radite po mjeri. Tako možete maksimalno iskoristiti prostor kojim raspolažete, a ujedno dobiti i dodatni skladišni prostor za pohranu stvari. Određeni šarm ovakvim klupama u ovim zimskim danima dat će pletene deke ili baršunasti jastuci s uzorcima.

Bez obzira na to je li riječ o dnevnom boravku, hodniku, dječjoj sobi ili zatvorenom balkonu, jedno je sigurno - klupica će apsolutno svakom prostoru dati određenu dozu šarma. Mogućnosti su mnogobrojne, a s obzirom na to da klupa ne zauzima mnogo mjesta, doista ju je lako ugraditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:05