AKTUALNO

Zapažen nastup hrvatskih i regionalnih tvrtki na Međunarodnom sajamu IMM Cologne u Kölnu

Svoje proizvode izlažu domaće snage Prostoria, Dizz Concept, Prima, Spin Valis, Ancona, MUndus Viridis i Florian

Do 20. siječnja u Kölnu je trajao najveći globalni sajam namještaja koji se etablirao kao vodeći sajam za industriju namještaja i opremanje. Predstavljaju se najnoviji svjetski trendovi u dizajnu namještaja i interijera za nadolazeću sezonu i svake se godine sektor ondje inspirira za mnoge tržišne inovacije.

Hrvatske tvrtke predvodi Prostoria koja izlaže u prestižnom paviljonu 11. Stručnjaci su već prvi dan izdvojili njihov stolac Oblikant izrađen od šperploče te stolac Bik od masivnog drva te metalni sustav polica Shtef koji su dizajnirali poznati arhitekti iz studija 3LHD.

Osim Prostorije, zapažen nastup ostvaruju i Dizz Concept te Prima, Spin Valis, Ancona, Mundus Viridis te prvi put grupacija Florian. Od izlagača iz BiH posebno se ističu Gazzda i MS&WOOD, dok je sve pozitivne kritike standardno pokupio Artisan koji izlaže glavninu proizvoda od slavonskog hrasta, a hrast i masivno drvo i dalje su u fokusu dizajnera i glavnih proizvođača. IMM Cologne smatra se nezamjenjivim komunikacijskim forumom, važnim pokretačem i kreativnim centrom ideja, a izlagači, odnosno njihovi predstavljeni noviteti dopiru do ključnih donositelja odluka na globalnoj sceni namještaja. Sajam prate kvalitetne izložbe, konferencije i okrugli stolovi koji nadopunjuju izloženu ponudu namještaja. Očekuje se da će sajam obići oko 125.000 posjetitelja iz 138 zemalja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:33