Ne gradite zidove...

Zašto ne biste odvojili prostor ukrasnim zavjesama!

U potrazi ste za pregradom bez gradnje suvišnih zidova?

Nedavno smo vam pokazali izvrsne primjere kako drvenim letvicama stvoriti zanimljive pregrade u prostoru, a danas smo za vas izdvojili interijere u kojima su zavjese iskorištene za postizanje istog učinka - odvajanje funkcionalnih zona bez gradnje suvišnih zidova i pretjeranog zatvaranja inače otvorenog tlocrta stana.



Ljubitelji romantike u svom prostoru mogu stvoriti zone privatnosti lepršavim i prozračnim materijalima, a guste i teške zavjese najbolje su rješenje za osobe koje ne mogu zaspati osim ako im u sobi nije potpuni mrak. Zavjese možete iskoristiti i kako biste sakrili otvorene police svog ormara te pojedine kritične zone ili razdijelili privatni od javnog prostora vašeg stana.


Uz sve to vrijedi istaknuti da nije potrebno puno truda za njihovu ugradnju, a dobili ste element koji možete osvježavati kad god poželite mijenjanjem boja, uzoraka i gustoće upotrijebljenih tkanina. Ovo je rješenje pogotovo dobrodošlo u malim interijerima gdje je potrebno dobro promisliti o svakom komadiću slobodnog prostora prije stvaranja barijera i zagrađivanja određenih područja. Pogledajte ideje koje se skrivaju u našoj galeriji i bacite se na traženje savršenih tkanina za vaš interijer!

Izvor: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 02:22