ZELENA KAO HIT BOJA

Zavirite u novi asortiman robne kuće IKEA i unesite dašak prirode u svoj dom!

Foto: ALPKLÖVER Zavjese, 1 par 199,90 kuna, IKEA Hrvatska
Ovo su naši favoriti!

Dašak prirode i svježine u prostoru uvijek su dobitna kombinacija, potrebna apsolutno svakom domu! Robna kuća IKEA zato je predstavila novi asortiman predivnih tekstila u nijansama upravo ove divne zelene boje s raskošnim uzorcima, nijanse koja je među najtraženijima ove godine.

Od fantastičnih zavjesa koje bez sumnje bude radost boravka u švedskim šumama do tepiha mekih poput vrtova, novi tekstili iz IKEE pomažu vam da u toplini svoga doma osjetite udobnost prirode.

Foto: ALPKLÖVER Zavjese, 1 par 199,90 kuna, IKEA Hrvatska

Ove su cvjetne zavjese pune proljetnog duha i živahnog uzorka zelenih listova. Skandinavski tradicionalni stil ALPKLÖVER zavjesa budi osjećaj radosti boravka u švedskim šumama tijekom proljeća.

Foto: HILDIGARD Tepih, niski flor 399 kuna, IKEA Hrvatska

Uz bogatu nijansu zelene boje HILDIGARD tepiha, njegov uzorak lišća smokve i meki niski flor lako je zamisliti šetnju mirnim vrtom. Izdržljivi materijal od kojeg je tepih izrađen otporan je na mrlje i lako se održava.

Foto: HILDIGARD Tepih, niski flor 399 kuna, IKEA Hrvatska

S obzirom na to da se prilagođava gotovo svim stilovima uređenja, možete ga postaviti na pod dnevne ili spavaće sobe i u trenutku donijeti u svoj životni prostor još više udobnosti i dašak prirode.

Foto: ROTFJÄRIL Ukrasna jastučnica 39,90 kuna, IKEA Hrvatska

Zanimljivi dizajn leptira na ROTFJÄRIL ukrasnoj jastučnici odmah privlači pozornost. Djelomično je izrađen od ramije, izdržljivog materijala lagano neravne teksture. Prekrivač je mekan i izdržljiv, s rustikalnim efektom sličnim onome koji ima lan.

Više o ponudi pogledajte na službenim stranicama robne kuće.

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 01:35