Ljetna manifestacija

Završava omiljen Art park Zagreb: Par razloga da se ovog tjedna uputite do Ribnjaka

 Maja Riznić
Uskoro završava sedmo izdanje omiljene ljetne manifestacije Art park Zagreb, a razloga je mnogo da se ovog tjedna uputite do Ribnjaka

Ovogodišnja sedma po redu ljetna manifestacija Art park ušla je u svoj posljednji tjedan, a do nedjelje, 17. srpnja, u najljepšoj gradskoj hladovini zagrebačkog parka Ribnjak, tik do Centra mladih Ribnjak, posjetitelje očekuje zanimljiv i raznovrstan program.

image
Ernest Mazarekić
image
Maja Riznić
image
Maja Riznić

Ponedjeljak će obilježiti odličan dokumentarac pod zvijezdama odabran iz međunarodnog Kinedok programa. „Mornar“ donosi priču o fascinantnom životu Paula Erlinga Johnsona, iskusnog mornara, vrsnog brodograditelja i slobodnjaka koji je sa 16 godina prvi put preplovio Atlantik. Prije filma u 21 sat, posjetitelji će od 19 sati moći uživati u koncertu mladog benda Rock akademije kojima se predviđa veliki uspjeh.

image
Maja Riznić
image
Maja Riznić
image
Maja Riznić

U utorak će se s početkom u 18 sati održati mala škola eko alternativa pod vodstvom inicijative Ditch Plastic Croatia, a večer će se nastaviti uz glazbu Dj-a. Tema ekologije se nastavlja i u srijedu kada u Art park stiže Zelena akcija s bogatim programom povodom kampanje #srpanjbezplastike, a istovremeno s početkom u 18 sati Teatar Cirkus Punkt će održati besplatnu radionicu fizičkog teatra za djecu.

image
Maja Riznić
image
Maja Riznić

Četvrtak je rezerviran za promociju albuma i koncert uživo od 21 sat fantastičnog mladog benda Pitaj klince što će biti najbolji uvod finalni glazbeni vikend. Nakon after work Buvljaka koji počinje već u 17 sati, petak će obilježiti svirka sjajnog benda Ukleti dukat i dobar zvuk starih gramofonskih ploča prije i poslije koncerta. Zadnja subota ovogodišnjeg Posljednjeg cirkusa na Ribnjaku od 16 sati donosi veliki popodnevni turnir u stolnom tenisu, i to u suradnji Centra mladih Ribnjak, Mjesnog odbora Ribnjak i Art parka. Svi su pozvani sudjelovati u ovom eventu kojim se ping-pong želi vratiti u park Ribnjak gdje je nekad bilo središte ovog sporta u Zagrebu. Subotnja večer bit će posljednja prilika za ples u Art parku ove godine i zato je svim posjetiteljima zagarantiran veliki plesni tulum.

image
Borut Planinc
image
Borut Planinc
image
Ernest Mazarekić

Projekt se održava uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba, Grada Zagreba te podršku prijatelja i sponzora Festivala kao što su Pivovara Medvedgrad, Chromos boje i lakovi, Graffitishop.hr, HSM informatika, Acer Hrvatska, Fraktura, Floraart, Jamnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 01:42