Tech Garden

Žele imati biljke, no ne stignete se brinuti o njima?

Zeleni zidovi od stabiliziranih biljaka odličan dodatak interijeru!

Ugrađivanje zelenih oaza u kući, stanu ili uredu specijalnost su tvrtke Tech Garden koja u svojoj ponudi nudi ukrašavanje prostora zelenim zidovima od mahovine i cvijeća, malih i velikih stabala, bonsai stabalca i kugli od mahovine. To će posebno razveseliti sve one koji žele u svojem prostoru imati žele imati biljke, no ne stignu se brinuti o njima.

Naime, ovi zeleni zidovi ne moraju se zalijevati, podrezivati niti se mora paziti na koju stranu stana ili ureda ga postaviti.

Iz tvrtke ističu kako se takvi zidovi mogu instalirati i u najmračnijim i klimatiziranim prostorima jer je riječ o stabiliziranim biljkama, a njihova je izrada 100 posto prirodna.

- U interijere se tako može unijeti raznoliko bilje u različitim oblicima kao što su bonsai stabalca, živice, fikusi i eukaliptusi, jumbo stabla, palme i borići, cvijeće, totemi, topiary stabla; zatim stabilizirani biljni okviri - uokvirene pločice od mahovine ili lišajeva ukrašene paprati, lišćem i cvijećem te ukrasni zidovi od mahovine ili zid šuma i kišna šuma.

Moguće je napraviti i logotipe i natpise od mahovine, velike i male ukrasne kugle od mahovina, cvijeća, bršljana te čak dekorirani namještaj - kažu iz tvrtke Tech Garden.

Ovakve stabililizirane biljke odličan su ukras svakom prostoru, a dokazano je da biljke pozitivno utječu na raspoloženje.

Više informacija saznajte u Tech Gardenu

Foto: Tech Garden

Izor: Magazin Like!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. travanj 2024 21:03