ELEGANTNA I SA STILOM

Zelena, crvena i zlatna: H&M Home nova neodoljiva božićna kolekcija

 

Iskreno, veliki smo obožavatelji H&M Home božićnih kolekcija. Njihove su dekoracije uvijek tako elegantne i sa stilom i (veliki plus) super su pristupačne. I ove godine nas brend nije razočarao. Nova kolekcija je zaista predivna s puno tamnozelene i zlatne boje, grančicama jela i ugodnim zimskim prizorima, gotovo je nemoguće odoljeti makar maloj svečanoj kupovini.

1. Dodajte malo luksuza neodoljivim baršunastim kuglicama

Krenimo od najvažnijih božićnih ukrasa, kuglica. H&M Home ima nekoliko neodoljivih ove godine, a naši su favoriti ove zelene baršunaste kuglice. Dolaze u setu od dva komada i stoje 4,99 funti veće i 2,99 funti manje. Ako zelena nije vaša boja, u ponudi još imaju i lijepu tamno crvenu, tamno narančastu i snježno svijetloplavu boju.

2. Unesite blagdansku atmosferu božićnim jastucima

Mijenjanje jastuka samo za Božić možda je pretjerivanje, ali kada u H&M Home-u stoje 3,99 funti, teško je odoljeti! Osim toga, neki od tih jastuka su više zimski nego isključivo božićni. Ove preslatke jastuke sa zvijezdama, na primjer, mogli biste bez problema koristiti do kraja zime.

3. Investirajte u zimske deke od umjetnog krzna

Svaka dnevna soba treba barem jednu krznenu deku u ovo doba godine, a ove iz H&M Home-a su zapanjujuće. Moramo priznati, nismo vidjeli ljepše po tako dobroj cijeni - 59,99 funti. Dolaze u nekoliko boja i naš favorit je siva, ali sve izgledaju prirodno, lijepo i mekano, nikako sintetički.

4. I puno jastuka

Ooooh, i oni imaju jastuke od umjetnog krzna (12,99 funti)! Dakle, ako želite utopliti svoju sofu, evo prilike. I nisu samo za Božić!

5. Nemojte zanemariti ni spavaću sobu

Svi smo više manje usredotočeni na dnevnu sobu kada je u pitanju svečani dekor, a spavaća soba može tako dobro izgledati ako joj dodamo malo zimskih detalja poput krzna i zimzelenog vjenčića.

6. Uložite u lijepo posuđe

Uvijek je lijepo priuštiti si nekoliko novih komada posuđa i staklenog pribora s kojim ćete obogatiti svoj blagdanski stol. H&M Home ima prekrasan pribor za jelo Christmasy, koji uključuje sve. Od tanjura, prostirki, vinskih čaša i čaša za šampanjac do salveta, pribora za jelo i stolnjaka, naći ćete obilje božićnog posuđa i pribora u crvenoj, srebrnoj i zlatnoj boji.

U nastavku pogledajte ostale fotografije božićne kolekcije!

Foto: H&M Home

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 21:10