predmet žudnje

Želimo ga odmah: Novi IKEA višenamjenski stol funkcionalan je koliko i moderan

 IKEA
Vrlo jednostavno možete učiniti da Håverud funkcionira u svakoj prostoriji doma - bez žrtvovanja svog stilskog dizajna

Možda se već odavno divite IKEA-i zbog njezine elegantne svestranosti, ali ono što je predivno kod njih je da oni uvijek i iznova podižu tu ljestvicu, a to su upravo učinili sa svojim novim stolom Håverud.

image
IKEA

Komad, koji uključuje stol i četiri stolice, slavi sve što vam se vjerojatno sviđa kod švedskog lanca - što je najvažnije, njegovu izmjenjivu izdržljivost. Vrlo jednostavno možete učiniti da Håverud funkcionira u svakoj prostoriji doma - bez žrtvovanja svog stilskog dizajna.

image
IKEA
image
IKEA

Ovaj zanimljivi stol ima mnogo funkcija, od prostora za vješanje raznih stvari na metalnom dijelu u obliku ljestava - do glatke melaminske stolne ploče koja izgleda poput tamnog drva. Funkcionalnost Håveruda također ga čini savršenim komadom za vaš sljedeći IKEA hack - ako žudite za promjenom u odnosu na trenutni izgled i namjenu.

Dakle, što još trebate znati o našoj najnovijoj IKEA simpatiji? Proizvod je rezultat partnerstva između marke Scandi-cool i grupe studenata dizajna koji su imali za cilj stvoriti stol koji evoluira u središte za sve domaće aktivnosti. Håverud je stol za blagovanje koliko i kućni ured - dok se uparuje kao prostor za pohranu na koji možete objesiti svoja omiljena umjetnička djela, odjeću ili biljke.

image
IKEA

„Možete odabrati sjediti ili stajati. Što god vam je najudobnije dok jedete, radite, učite, pripremate hranu, njegujete začinsko bilje, razgovarate s prijateljima ili bilo što drugo što volite raditi za stolom” poručuje IKEA u raspravi o svojoj ideji moderne kuhinje.

image
IKEA

Iz tvrtke dodaju da su priložene barske stolice testirali na izdržljivost - tako da možete biti mirni da će vas vaša investicija izdržati sve od božićnih druženja do ljetnih koktela i daleko više od toga. Međutim, kako bi se jamčilo da će vaš Håverud ostati tema vaše kućne zabave, IKEA preporučuje ponovno pritezanje vijaka gdje je to potrebno.

Jer, naravno, ovo je ideja male dnevne sobe koja će zasjati daleko izvan vašeg životnog prostora. Håverud stol možete nabaviti u IKEA prodavaonicama za 799,00 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:44