Švedska tvrtka Superfronta ima rješenje za vas!

Želite glamurozniji izgled Ikeinog namještaja?

Švedska tvrtka Superfronta ima rješenje za vas!

Dodaci se jednostavno montiraju na pokućstvo, a rade se od kamena, mramora, metala, drva i kože.

Vjerujemo da ste se do sada već vrlo dobro upoznali s ponudom namještaja i sitnica za dom dostupnih u švedskoj robnoj kući Ikea. No jeste li znali da još jedna švedska tvrtka, Superfront, nudi razne fronte, ručkice, noge, umivaonike, pipe te ostale obloge specijalno dizajnirane da idealno pristaju na najpopularnije Ikeine ormariće ili krevete?

Na taj način moguće je personalizirati jednostavan dizajn i povoljnom namještaju drastično promijeniti izgled te mu udahnuti dašak glamura ili romantike. Superfront također olakšava i obnovu dotrajalog namještaja ili prostora čiji vam je izgled već dosadio.

Trenutno nude fronte u 13 različitih boja, a one na sebi mogu i ne moraju imati geometrijski uzorak. U ponudi je i 11 zanimljivo dizajniranih nogica koje se lako pričvršćuju na ormariće ili krevet, a birati možete i između čak 64 različite ručkice izvedene u 10 osnovnih dizajna iz raznih materijala i boja.

Za proizvodnju koriste razne prirodne materijale poput kamena, mramora, metala, drva i kože, a neki proizvodi se vrlo jednostavno mogu koristiti i na namještaju koji ne dolazi s Ikeinih polica.

Njihove proizvode moguće je naručiti online na adresi www.superfront.com, plaćanje je Visa i MasterCard karticama ili putem PayPala, a osigurana je dostava na području Hrvatske.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:28