Bezvremenski dizajn

Želite ugodan dekor za svoj dom ovog proljeća? Udobna i elegantna nova H&M Home kolekcija

S paletom prirodnih boja i lijepih materijala, H&M Home nudi komade bezvremenskog izgleda koji se uklapaju u sve stilove uređenja

Želite ugodan dekor za svoj dom ovog proljeća? Na dobrom ste mjestu, jer ove godine više nego ikad mazimo naše interijere kako bismo od njih napravili prave čahure za sebe i svoje najmilije. Ove činjenice je svjestan i švedski gigant H&M Home koji je za proljeće 2021. izbacio novu kolekciju koja promiče udobnost i eleganciju.

image
H&M HOME
image
H&M HOME

S paletom prirodnih boja i lijepih materijala, marka H&M Home nudi komade bezvremenskog izgleda koji se uklapaju u sve stilove uređenja. Linija donosi ugodan dekor u kojem različite nijanse tvore meku i ugodnu atmosferu. Bijela, bež i žuta boja tako koegzistiraju s elementima tamnog drveta i materijala poput frotira,ratana, keramike ili puhanog stakla, dok kontrast stvaraju grafički apstraktni ispisi na jastucima, vazama i prostirkama, te tu i tamo pokoji predmet crne boje. Uz to, kolekcija uključuje predmete organskih oblika poput vaza i svijećnjaka te jastuke s etnički nadahnutim uzorcima. Prirodni materijali i dalje su u trendu, a novi dekori su istodobno stilski, spektakularni i, naravno, ugodni.

image
H&M HOME
image
H&M HOME
image
H&M HOME
image
H&M HOME
image
H&M HOME
image
H&M HOME
image
H&M HOME
image
H&M HOME
image
H&M HOME
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:15