Šok!

Žena otkrila jezivu skrivenu sobu u kući! Kad je ušla, nije mogla vjerovati što vidi

 TIKTOK /@BIGBRAH1/

Ne bi li bilo jezivo otkriti skrivenu sobu u kući za koju niste znali da postoji? Upravo se to dogodilo ženi koja je na TikToku objavila video i gledateljima pokazala što su njezini psi otkrili u kući. Pristup je kroz vrata na malom ormariću čija se stražnja strana može ukloniti. Iako je ulaz vrlo malen, prostorija je izdašne veličine i čak se može zaključati iznutra.

Tekst u videu glasi: "pronašla sam skrivenu sobu u kući" dok otvara ormarić koji vodi u tajni prostor. Naizgled klasičan ormarić za odlaganje šminke ili proizvoda za osobnu higijenu zapravo je paravan za ono što se iza krije.

Soba se zaključava iznutra i šareno je oslikana simbolima i riječima "Love Shack" na zidu.

Naslov videa glasi: - Što da radim? Hmmmm, dobro pitanje...

Jedan korisnik smatra da bi soba mogla biti ili "zabavno malo skrovište ili najstrašnija stvar na svijetu", dok je drugi pozvao autoricu objave da pozove policiju.

U naknadnom videu je rekla da je soba skrivena iza vrata u kupaonici u podrumu i da bi ušla morala je stati na WC školjku i uvući se unutra. Objasnila je da ju je prefarbala, pretvorila u spremište i napunila raznim stvarima. Očigledno se još uvijek osjeća zastrašujuće u sebi.

– Ne volim dolaziti ovamo, ali neću zvati policiju jer ne znam što bih im rekla.

Prema njezinim riječima, soba je svakako napravljena za djecu jer je preniska da bi u njoj stajala odrasla osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 23:41