Živjeti kao James Bond

Pronašli smo zanimljive predmete koji će privući sve ljubitelje lika i djela agenta 007

Uoči izlaska novog nastavka serijala o najpoznatijem agentu u povijesti, svijet je zahvatila ‘Bondmanija’. Donosimo nekoliko savjeta za život ovog fiktivnog lika te pregled stvari i gadgeta kojima dio njegova životna stila svatko može unijeti i u svoju svakodnevicu

Nikad ne gubite kontrolu

Velik dio uspjeha Jamesa Bonda leži u tome što on ne gubi kontrolu. Bez obzira na to radi li se o po život opasnoj situaciji ili ne, on je spreman reagirati – verbalno ili fizički. Dok dosta muškaraca često reagira u afektu i vođeni strašću a ne razumom, rijetke su prilike kad smo ovog agenta vidjeli da reagira impulsivno. James Bond nas je naučio da koliko god situacija bila zamršena ili naizgled bezizlazna, ako vladate sobom, sigurno ćete je uspješno razriješiti. Osim toga, 007 nas je naučio da je u životu uvijek dobro imati plan B.

Budite šarmantni

Znati uspješno komunicirati s ljudima je umijeće i ako ovladate tom vještinom, sva vrata će vam biti otvorena. Uspješno razgovarati sa ženama, pak, lako se može premjestiti u sferu umjetnosti. James Bond to jako dobro zna i jako mu dobro ide. Iako je on i po prirodi šarmantan lik, ako zauzmete čvrst stav, budete odmjereni i dobrih manira, u svom nastupu možete dobiti iste rezultate. Ne zaboravite pritom da je neverbalna komunikacija jednako važna kao i verbalna.

Budite u formi

Držati do sebe znači i baviti se fizičkom aktivnošću. Naravno da je gotovo nemoguće biti u formi poput jednog tajnog agenta, ali i minimalno zalaganje na tom planu polučit će dobre rezultate. Nemojte si dopustiti da se na trećem katu stubišta zadihano primate za prsa, odvojite vrijeme i posvetite se sebi. Ako već ne zbog zdravlja i dobrog osjećaja, onda barem zato što će žene to sigurno znati cijeniti, a i odijelo će vam puno bolje stajati.

Držite do svog izgleda
Prva stvar koju ljudi primijete je kako netko izgleda. Nije to zato što su površni, već zato što to jednostavno prvo ugledaju. Ne morate kao Bond nositi dizajnerska odijela krojena po mjeri i skupe modne dodatke, ali ipak obratite pažnju na svoj izgled jer bez obzira na to što odijelo ne čini čovjeka, ono čini razliku.

Stvorite kodeks vlastitog djelovanja

Svijet bi bio idealno mjesto za život kada bi svaki čovjek imao popis načela, kodeks ponašanja po kojem živi i od kojeg ne odstupa. Ovaj agent je više puta dokazao i pokazao da koliko god teško bilo, on neće ići linijom manjeg otpora. Bez obzira na cijenu, postupit će onako kako on smatra da je ispravno. Zapamtite, ako se imate potrebu upitati jeste li u nekoj situaciji pogrešno postupili, onda vjerojatno i jeste.

Uživajte u životu

Dobro je poznato da James Bond zna uživati u životu. Okružen lijepim ženama i finim stvarima on živi san većine ljudi. Možete reći da to nije teško s obzirom na to da raspolaže priličnim bogatstvom, ali nije toliko stvar u sredstvima, koliko u njegovom razvijenom i istančanom ukusu. On je čovjek koji zna što voli. Proširite vidike isprobavajući i učeći nove stvari sve dok ne pronađete nešto što će vas veseliti i ispunjavati.

Šarmantan, neustrašiv, uglađen, sposoban – tajni agent James Bond već više od 50 godina budi čežnju žena i ljubomoru muškaraca. U iščekivanju novog nastavka filmske sage o najpoznatijem agentu pronašli smo zanimljive predmete koji će privući sve ljubitelje lika i djela agenta 007. Pogledajte ih u našoj galeriji!

Izvor: Magazin Like!

Tekst: Luka Mihačić

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. srpanj 2024 21:56