jedva čekamo!

Znamo gdje i kada možete nabaviti šalice ovog popularnog domaćeg brenda! Neodoljivi keramički komadi

Privatni arhiv

Divno je naići na osobu čiji je obožavani hobi prerastao u posao, a Filipa Sorko jedna je od tih. Svestrana Filipa Sorko, dizajnerica, stilistica, keramičarka, kuharica i organizatorica evenata, vlasnica je brenda Chia studio i linije istoimenih šalica, koje su must have proizvod mnogih naših čitateljica i ako nas pitate idealan su dar s kojim jednostavno ne možete pogriješiti. Elegantne keramičke šalice prepoznatljive po točkama ručno izrađuje što su prepoznali mnogi. Stoga ne čudi da se nove kolekcije nerijetko rasprodaju u roku od samo nekoliko sati od objave.

Dobra vijest za sve zaljubljenike u ovaj brend keramičkog posuđa razveselit će mnoge. Naime, ovog vikenda nas očekuje velika rasprodaja simpatičnih komada koje možete uhvatiti po povoljnim cijenama. Gdje i kad kupiti šalicu za ispijanje toplih napitaka saznajte u nastavku.

U šarmantnom dvorištu Figa Garden bara, 30. rujna, od 10 do 14 sati moći ćete pronaći sve od šalica, preko vaza do tanjurića i zdjelica. Više informacija možete pronaći na stranici FB događanja.

- ChiaCups SALE ne radimo često, tek možda dva ili tri puta godišnje, ali kad napravimo onda to bude EPIC! Ovo će biti naša druga ikada Chia SALE u Zagrebu, i jedva čekamo! Cijene naše keramike bit će -20%, -30%… pa čak do -70%! Svi ti komadi na sniženju imaju neku greškicu na sebi (ali su uporabni). No, sve je to ručni rad i to ih čini još posebnijim. Sa sobom nosimo šalice u svim veličinama, vaze u L veličini, tanjuriće, zdjelice… a imat ćemo i božićne u ponudi. Javite frendicama i svima koji ovo ne bi htjeli propustiti i družimo se u subotu u dvorištu Figa bara (Gundulićeva 39), piše na Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 03:44