LAK IZRAČUN

Znamo koliko točno ukrasa i lampica trebate staviti na svoje drvce! Pogledajte kalkulator

 Pixabay
Dekoriranje božićnog drvca jedno je od najuzbudljivijih razdoblja u godini

Staro je pitanje - kada je najbolje vrijeme za božićno ukrašavanje? Dok neki ljudi čekaju do samog Badnjaka, drugi postavljaju drvce čim počne advent, "najbolje" vrijeme je kad god vam se prohtije. Nema savršenog odgovora kada ćete u svoj dom unijeti malo blagdanskog raspoloženja. Ako tek namjeravate ukrasiti svoje prostorije za blagdane, tu je novi interaktivni alat iz Christmas Tree Worlda koji će odrediti idealan broj božićnih ukrasa za vaše drvce, na temelju njegove veličine i vaših osobnih preferencija. Iako ne postoji ispravan ili pogrešan način za to, kalkulator je osmišljen kako bi olakšao ukrašavanje ove blagdanske sezone- prenosi Apartment Therapy.

image
Pixabay

- Bilo da čekate do prvog prosinca ili ste počeli ukrašavati čim je završila Noć vještica, dekoriranje vašeg božićnog drvca jedno je od najuzbudljivijih razdoblja u godini - rekao je glasnogovornik Christmas Tree Worlda u priopćenju za javnost. - Ne postoji ispravan ili pogrešan način da to učinimo, ali kako bismo malo olakšali stvari, napravili smo sljedeći kalkulator za procjenu minimalnog broja kuglica i lampica koje su vam potrebne da vaše drvce zablista ovog Božića - kaže.

image
Pixabay

Prvo odabirete visinu svog božićnog drvca, s veličinama u rasponu od 1 do 3 metra. Zatim birate veličinu svojih kuglica ili ukrasa za božićno drvce. Ako imate više veličina, odaberite opciju koja najbolje odgovara većini vaših ukrasa. Zatim, alat od vas traži da odaberete kako želite ukrasiti svoje drvce — opcije uključuju minimalizam, prepuno ili nešto između ta dva. Na kraju odaberite je li vaše stablo tanko ili gusto, ili nešto između toga.

image
Pixabay

Kao primjer, glasnogovornik je testirao alat za vlastitu jelku od 1,5 metra. Radi se o gustom božićnom drvcu za koje je odabrao da bude okićeno negdje između minimalističkog i prepunog. Većina njegovih ukrasa je srednje veličine.

Rezultati su sugerirali da bih za ove mjere trebalo upotrijebiti 88 ukrasa i 624 LED svjetla za savršenu konačnu sliku pa vi vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:20