Party time

„ Party to go“ - nova adresa zabave

Novi koncept kupovine uz koji više ne morate brinuti jeste li nešto zaboravili kupiti

Web adresa www.partytogo.com.hr nova je adresa zabave na koju su pozvani svi koji traže nove party ideje i proizvode! Posebno oblikovanom tematskom ponudom prilagođenom svakom kupcu, Party to go štedi vrijeme i pruža mogućnost kupovine iz topline vlastitog doma u bilo koje doba dana.

„Party to go“ novi je koncept kupovine uz koji više ne morate brinuti jeste li nešto zaboravili kupiti; on nudi posebno oblikovane tematske pakete koji, osim atraktivnog dizajna, u sebi sadrže baš sve potrebno za vašu proslavu.

Birati možete u više kategorija; od pojedinačnih artikala do tematskih paketa. Tematski paketi uključuju stolnjak, velike i male tanjure, salvete, pribor za jelo, čaše, slamke, dvanaest balona u više boja te svjećice. Svojoj kupovini lako možete nadodati i ostale artikle u ponudi, između kojih posebno izdvajamo opremu za fotografiranje (photo props), pinjate, kutije za kokice, kalupe za kekse i sl.

„Naši paketi rezultat su višemjesečne potrage za idealnim proizvodima renomiranih europskih dobavljača kako bismo vam uštedjeli vrijeme i umanjili nervozu te vam osigurali savršene tematske zabave koje će oduševiti ne samo slavljenika, već i sve goste. „; izjavili su u „Party to go“.

Kako bi vaša proslava u potpunosti bila originalna, „Party to go“ nudi i mogućnost personaliziranih dekoracija na određenu temu. Natpisi „Sretan rođendan“ za zid i/ili za tortu, oznake za muffine s imenima, brojem godina ili sl. u tren oka vašeg slavljenika stavljaju u centar zbivanja dajući tako proslavi još intimnije značenje.

Pazeći na najsitnije detalje koje svaku zabavu čine posebnom, „Party to go“ odskače od klasične ponude postojećih trgovina. Uz „Party to go“ ne morate gubiti vrijeme na osmišljavanje teme niti obilaziti trgovine kako biste pronašli sve što vam je potrebno za savršen party. Dovoljno je svega nekoliko klikova do brze narudžbe i dostave do vaših vrata.

Bilo da se vaš slavljenik osjeća kao neustrašivi gusar, hrabri kauboj s Divljeg zapada, lovac na dinosaure ili pak kao romantična princeza, mistična šumska vila ili nešto treće, u „Party to go“ web trgovini pronaći ćete ponešto za svakoga. Nisu zaboravili ni odrasle; uz svega par dodataka i oni veliki na svojim zabavama lako mogu prizvati Havaje, šarenu dugu, morske radosti ili pak uzbudljivi svijet velikog Gatsbyja.

Više o ponudi možete saznati na www.partytogo.com.hr. Potražite nas i na društvenim mrežama Facebook profilu Party to go i Instagramu partytogo2015 !

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 00:07