U GOSTIMA

Apartmani s dušom u Malom Lošinju 

 

Iva i Mario Franković vlasnici su apartmana u Malom Lošinju. Riječ je o objektu s tri apartmana, pod nazivom Oasi, Aloe i Senso, koji je udaljen manje od pet minuta pješice od uvale Valdarke te deset minuta od centra Malog Lošinja. Oasi je studio apartman s 4 zvjezdice za dvije osobe, ukupne površine 33 m2 plus terasa od 15 m2, Aloe je apartman s 4 zvjezdice za 4 osobe, ukupne površine 42 m2 plus terasa od 15 m2, a Senso je apartman s 4 zvjezdice za 4 osobe, ukupne površine 51 m2 plus dva balkona, svaki po 10 m2. Sve terase i balkoni imaju pogled na more.

Vlasnici nam priznaju da su na izgledu apartmana radili sami jer je Mario diplomirani inženjer graditeljstva pa je on osmislio koncept kuće i apartmana, dok je Iva radila na konceptu unutarnjeg dizajna.

- Od samog početka smo uložili puno truda i ljubavi da objekt u konačnici bude lijep i funkcionalan. Svaki apartman smo sagledavali zasebno kako bi se svaki razlikovao stilom i detaljima te kako bi se gosti u njima osjećali ugodno - objašnjavaju vlasnici.

Apartmani se sastoje od predsoblja, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i kupaone. Vešeraj za sve goste nalazi se, pak, u zasebnoj prostoriji. Inače, vlasnici ističu da je svaka prostorija u svakom apartmanu rađena tako da bude funkcionalna te su uređene jedinstvenim detaljima.

- Od potpuno opremljenih kuhinja do paketića prirodne kozmetike u kupaonama, potrudili smo se da gosti imaju sve ono što bi im bilo potrebno za ugodan odmor - govore i dodaju kako se prilikom uređenja nisu vodili nekim određenim stilom. U konačnici su dobili jednostavan i moderan stil uređenja s mediteranskim te ponekim skandinavskim primjesama. Ima tu i industrijskih detalja.

- Namjera nam je bila da prostorije ne budu opterećene nepotrebnim te da budu prozračne - otkrivaju i dodaju kako prevladavaju neutralne nijanse koje se sljubljuju s različitim bojama, ovisno o apartmanu.

- Monokromatsku bazu Oasi studio apartmana tako smo obogatili detaljima u boji mente i nježne ružičaste, u Aloe unijeli smo dašak zeleno-žutih nijansi, dok u Sensu od detalja prevladavaju plave i žućkasto-bež nijanse. Od materijala prevladavaju keramika, polipropilen i drvo. Posebnu važnost pridodali smo udobnosti kreveta, odnosno visokoj kvaliteti madraca, kao i posoblju, tj. plahtama, ručnicima, poplunima i prekrivačima - nabrajaju.

Sav namještaj u apartmanima je kupljen novi, a sve su kuhinje i elementi u kupaonama i vešeraju rađeni po mjeri.

- U potrazi za određenim komadima namještaja, slika, zidnih ukrasa i detalja putovali smo u Austriju i Italiju - priznaju Iva i Mario, koji su jako zadovoljni mnoštvom prirodnog svjetla koje apartmani imaju zbog velikih staklenih otvora, ali i s pomno odabranim rasvjetnim tijelima, prostranim kupaonicama s walk-in tuševima i nizom toplih detalja koji stvaraju ugodnu atmosferu.

Njihove apartmane možete pronaći na Bookingu: Valbay Residence.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. srpanj 2022 17:29