Prozračan prostor za život

Atraktivan dvoetažni stan od 57 kvadrata

 

Stan koji vam danas želimo pokazati odlično je uređeni dvoetažni prostor u kojem bi se svaki muškarac osjećao ugodno, a čiji bi promišljeni detalji zadovoljili i najizbirljiviju ženu. Stan od 57 četvornih metara prozračan je, moderan i iznimnih arhitektonskih značajki, s velikim prozorima i dvostrukom visinom stropa koja je u središtu stana iskorištena za izgradnju galerije odnosno niske gornje etaže.




U prizemlju stana nalaze se prostrani dnevni boravak, blagovaonica i mala kuhinja s pomičnim kuhinjskim otokom objedinjeni u jednoj prostoriji, kao i izdvojena spavaća soba te kupaonica s kadom. Iz boravka se ljestvama dolazi na drugu, otvorenu etažu gdje je smješten još jedan bračni krevet i kutak za čitanje.




Boravak je uređen zagasitim bojama, udoban je i jednostavan, a zajedno s blagovaonicom predstavlja prostor za druženje. Kuhinja nema puno kvadrata, ali su dobro iskorišteni.



Naime, osim spomenutog pomičnog kuhinjskog otoka u njoj se nalaze i bijeli kuhinjski elementi postavljeni uz duži zid zone, dok je kraći zid iskorišten za stvaranje postaje za kuhanje od nehrđajućeg čelika.





Spavaća soba u prizemlju također ima visoke stropove, a osim bračnog kreveta u njoj se nalazi i veliki ormar, ali i radni kutak s računalom. Stan ima i ograđeni balkon koji predstavlja idealno mjesto za uživanje u lijepom vremenu na otvorenom.




Izvor: Alexander White

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 01:24