Vila Residence

Atraktivna rezidencija u malom mjestu kod Zadra

U mirnom mjestu Debeljak, u Zadarskoj županiji, nalazi se moderna, atraktivna, prije nekoliko mjeseci završena vila. Vlasnici su je izgradili i uredili s ciljem najma, a ovo će biti prva sezona u kojoj će gosti moći uživati u njenom interijeru i eksterijeru.




- Ako želite savršen odmor, ovo je idealan objekt za vas. Izvan je turističkih gužvi, a opet blizu svega. Do plaže u Sukošanu imate 5 kilometara, isto toliko do aerodroma u Zemuniku, a do budućeg Aquaparka u Biogradu na Moru koji bi trebao biti otvoren u lipnju, samo 18 km. Do Zadra, pak, ima samo 15 km - nabrajaju vlasnici.




Vila zanimljivog naziva Residence kategorizirana je s četiri zvjezdice, velika je 411 četvornih metara (223 kvadrata prizemlje i 188 kvadrata katni dio) i idealna je za udoban boravak čak osam osoba.



- Ima četiri spavaće sobe od kojih svaka ima kupaonicu. Tri spavaće sobe su na katu, jedna u prizemlju. Sve sobe imaju SAT TV, potpuno su klimatizirane i imaju izlaz na zajednički balkon koji se proteže cijelom dužinom kuće (sobe na katu) ili na terasu (soba u prizemlju). Kupaonice su također potpuno opremljene sa svim ručnicima + ručnicima za bazen, sušilima za kosu i ostalim potrepštinama poput sapuna, šampona... - pričaju vlasnici i dodaju kako je na zahtjev gostiju moguće osigurati krevetić i hranilicu za dijete.


Inače, kuća obuhvaća baš sve potrebno za bezbrižan boravak. U prizemlju se tako nalazi "open-space" sastavljen od dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje, a ovdje se također nalazi i tzv. game room s biljarom i pikadom. Kompletna kuća je klimatizirana i ima Wi-Fi internet.




- Koliko god je interijer divan, pravi doživljaj je zapravo eksterijer kojim dominira bazen od 35 m2. Ležaljke oko bazena, vanjski tuš i dječje igralište upotpunjuju dojam. Na natkrivenoj terasi se nalazi vanjski stol za objedovanje, a uz kuću je roštilj na drva - opisuju.


Više o ovoj kući možete saznati na Villa Residence ili na V-Villas. Informacije potražite i na Facebooku: V-Villas

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:28