Prekrasni dom

Atraktivno uređen interijer u centru grada

 

U središtu grada, koje inače obilježavaju višekatnice i brojni neboderi, nalazi se i ova niska kuća uređena s puno stila. Kuća se prostire na ukupno 71 četvorni metar, a sadrži tri prostorije raspoređene na dvije etaže. Prostrani otvoreni raspored zona u prizemlju obuhvaća dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju uz izdvojenu kupaonicu, dok se na katu nalaze glavna spavaća soba, radna prostorija i još jedna kupaonica.






Dnevni boravak jednostavno osvaja i to upečatljivim zidom prekrivenim drvenim letvicama različitih debljina i zagasite smeđe boje. Čak su i vrata kupaonice prekrivena tim zidnim oblogom zbog čega gotovo nestaju, iako sama tekstura zida zapravo privlači pozornost. Za samo uređenje odabrani su elegantni komadi namještaja u nijansama sive, pri čemu su kauč i fotelja dodatno ukrašeni lijepim jastučićima i tkaninama zagasite sivoljubičaste boje.




Krajem se nalazi blagovaonica s okruglim stolom koji okružuju drvene stolice s pletenim sjedištem, a uza zid je smještena kuhinja s tamnosivim ormarićima i radnom plohom od svijetlog mramora.





Za cijeli je prostor odabrana ista stropna rasvjeta u obliku elegantnih staklenih visilica s crnom bazom koje dodatno povezuju uređenje ove prostorije.



Spavaća soba na katu specifičnog je rasporeda. Naime, krevet se nalazi u središtu prostorije, a sa svake njegove strane nalaze se vrata koja vode u kupaonicu podijeljenu na dva dijela, s toaletom i umivaonikom na jednoj te tušem na drugoj strani.



Krajem se nalazi dodatna prostorija koja trenutno funkcionira kao ured, ali se može pretvoriti u gostinjsku sobu ili sobu za dijete te ima izlaz na mali balkon. Kako vam se čini ovaj prekrasni dom?





Izvor: Decouvrir l'droit du decor

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 13:16