Presladak stan od 32 kvadrata

Besprijekorno uređen mali bijeli stan

Vodimo vas u 32 besprijekorno uređena kvadrata

S obzirom na kosi strop i malu ukupnu površinu, dizajneri ovog stana na najvišem katu u jednoj od stambenih zgrada u Stockholmu imali su težak zadatak. No, oni su okrenuli nedostatke stambenog prostora u njegove prednosti. Neugodan kutak između dva balkona pretvorili su u ugodan dodatni prostor za sjedenje ili čitanje. Također, odlučeno je da prostor bude potpuno otvoren, što je ovaj stan veličine 32 četvorna metra učinilo da izgleda prostranije nego što zaista jest i može vam poslužiti kao dobra inspiracija prilikom organizacije vlastitog prostora.

Kombinacija bijelih zidova i bijelog namještaja, kao i uvijek, stvar je ukusa. No, ako volite svijetle i prozračne prostore koji izgledaju prostrano bez obzira na kvadraturu na dobrom ste mjestu. U ovom su stanu vlasnici pomno birali dekoracije, poput tekstila, fotografija i drugih dekorativnih predmeta kako bi stvorili zaista ugodan prostor.

Jedina zatvorena prostorija je kupaonica, a smještena je ispod galerije u kojoj se nalazi spavaća soba. Kuhinja je otvorena i vodi u dnevni boravak, dok je galerija dizajnirana po cijeloj dužini zida. Ovakvom organizacijom vlasnici su ispod galerije dobili puno prostora za ormare i ladice koji su neprimjetni u ovom malom stanu.

Izvor: erikolsson.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:15