MINIMALIZAM U INTERIJERU

Besprijekorno uređena vikendica koja osvaja jednostavnošću

 Magdalena Keck
Drvo, tkanina i koža -  apsolutno neodoljiva kombinacija koja oduševljava, a posebno u ovoj nedavno (pre)uređenoj vikendici u koju vas vodimo danas

Smještena u planinama Catskills, području u jugoistočnom dijelu New Yorka između šume i livade, ova trosobna vikendica za odmor nevjerojatan je spoj klasičnog američkog obrtništva, japanske filozofije i interesa za skandinavskim stilom uređenja. Dizajn je podjednako vođen fascinacijom prirodne ljepote i ravnotežom koja se nalazi u prirodi, pogotovo s obzirom na to kakvo je okruženje same kuće. Uređenje ove besprijekorne vikendice potpisuje dizajnerica interijera Magdalena Keck iz Magdalena Keck Interior Design studija.

Na prvi je pogled jasno vidljivo da u ovom interijeru prevladava minimalizam, ništa nije pretjerano i sve se prvenstveno bazira na jednostavnosti u životnom prostoru. Od materijala najviše prevladavaju drvo, luksuzna tkanina i koža kao apsolutno dobitna kombinacija s daškom luksuza te glamura u prostoru.

Kuhinja i dnevni boravak spojeni su u jedan zajednički prostor koji se stilski prožima. Zahvaljujući tome, otvoreni tlocrt izgleda neutralno te se savršeno stapa s ostatkom interijera. Akcenti u bijeloj boji 'razbijaju' sterilnost drvenih elemenata i pridonose osvježenju dnevne zone.

Sve fotografije ove divne kuće za odmor možete pogledati u galeriji.

Foto: Magdalena Keck

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. travanj 2024 06:49