Bistroteka Bar u Teslinoj ulici

Novo mjesto za hedoniste koji znaju uživati u finim pićima!
Profil
Naziv:
Bistroteka Bar
Adresa:
Ulica Nikole Tesle 12, Zagreb
Radno vrijeme:
7.30 - 24, petkom i subotom 7.30 - 2
Cijene:
espresso 9 kn, čaša vina 22-29 kn, sokovi 15, prirodni sokovi 23, whiskey i gin od 18 do 150 kuna

Restoran Bistroteka, koji je u kratkom vremenu od otvaranja postao jedna od popularnijih zagrebačkih gastro adresa, nedavno se proširila na novi prostor, od restorana udaljen tek desetak metara.

Bistroteka bar zamišljen je kao mjesto na kojem posjetitelji nakon dobrog ručka ili večere mogu popiti čašu vina, ali i neovisno o posjetu restoranu navratiti na kavu ili sok tijekom cijelog dana.

Teslina ulica s ovim barom nastavlja svoj razvoj u jedan od gastronomski najatraktivnijih poteza u Zagrebu, u kojem se na niz zanimljivih restorana nastavljaju i inovativni barovi i kafići.

Bistroteka bar u ponudi ima više od 35 svjetskih brendova burbona i whiskeyja, preko deset vrsta cognaca, 12 vrta ginova te 60 vrsta biranih vina. Ciljna publika je jasna – hedonisti koji znaju uživati u životu i finim pićima.

Bistroteka Bar svoju je inspiraciju dobila po uzoru na brojne svjetske barove ovakvog tipa u kojem je prezentiran vrhunski doživljaj u kojem uživaju sva čula.

Moderno uređen prostor potpisuje Studio STANICA, prostor je prozračan i minimalistički, a posebna je pažnja posvećena detaljima koje posjetitelji prve primjećuju – udoban namještaj, s niskim stolovima i stolicama te redom visokih uz šank i zid lokala. Da bi Bistroteka bar mogao postati jedna od omiljenih adresa za svakodnevnu kavu i piće navečer vlasnici ne sumnjaju, a ističu kako su u prostor dobrodošli i kućni ljubimci. Pušači će isto biti zadovoljni – pušenje je dozvoljeno.

Izvor: Magazin Like!

Ako vams es svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:50