Bliss studiju za njegu lica i tijela

Novo nezaobilazno mjesto za sve kojima treba opuštanje, antistresni tretmani i trenuci samo za sebe

Vlasnica Jasminka Herceg sama je uredila prostor površine 300 četvornih metara u kojem je uspješno kombinirala bijelu i zlatnu boju te kožu i tikovinu.

Vodite stresan život? Svakodnevica vam se svodi na buđenje, odlazak na posao i kasni povratak kući? Osjećate kako vaše tijelo jednostavno žudi za relaksacijom? Ako ste potvrdno odgovorili na ova pitanja, sigurno će vas razveseliti priča o Bliss studiju za njegu lica i tijela u Zagrebu, nezaobilaznoj adresi za sve one kojima treba opuštanje, antistresni tretmani i trenuci samo za sebe.

– Bliss studio djeluje od 2008. godine. Prvih pet godina radili smo u Posilovićevoj ulici u prostoru od 80 kvadrata. Iako nam je taj prostor jako prirastao srcu, naša ponuda se širila i naprosto nam je postao premalen. Tada nam se otvorila mogućnost preseljenja u znatno veći prostor u samom srcu grada i odlučila sam riskirati i napokon ponuditi Zagrebu i klijentima konceptualno originalan i stručan studio zdravlja i ljepote. Odvažno sam se upustila u projekt života – govori vlasnica Jasminka Herceg dok nas uvodi u u novi prostor svog studija za njegu lica i tijela na adresi Ilica 15 na prvom katu s prekrasnim pogledom na Tomićevu ulicu, uspinjaču i kulu Lotrščak. Prostire se na 300 kvadrata.

Spomenik kulture

– Nalazimo se u zgradi koja je zaštićeni spomenik kulture i jako smo pazili da ne narušimo njegov originalan oblik. Ipak, organizacija radnih prostorija bila je velik izazov. Uređivački koncept bio je moj dio posla s obzirom na to da je djelatnost uslužna i da tehnički mora zadovoljiti mnoge kriterije. Prije Blissa radila sam u nekoliko različitih prostora i svakom je nešto nedostajalo.

Upravo to iskustvo poslužilo mi je dok sam osmišljavala kako prostor maksimalno iskoristiti, lijepo urediti a da pritom bude savršeno tehnički prilagođen ljudima koji će u njemu raditi. Svih 8 soba i velika recepcija pomno su osmišljene i na cijelom projektu radila sam godinu dana uz redovni posao – objašnjava vlasnica i dodaje da su joj od početka školovanja obitelj, prijatelji i klijenti govorili da ima “zlatne ruke”.

– Budući da me to pratilo dugi niz godina, činilo mi se posve logičnim i jedinim mogućim u prostoru kombinirati bijelu i zlatnu. Bijela, službena boja svih zdravstvenih ustanova i studija, i zlatna, koja će najbolje opisati mene, ruke našeg tima, te dati toplinu prostoru. Od materijala odlučila sam se za bijelu kožu, uobičajenu u ovakvim prostorima, i tikovinu u spa zoni. U radnim prostorijama koristili smo i epoksidalne podove zbog lakog održavanja i maksimalne higijene, a u ostalim su prostorijama pločice ili parket u tri boje koji daju toplinu cijelom prostoru – ističe Jasminka Herceg i napominje da je Bliss jedini medicinsko kozmetički i wellness prostor u samom srcu Zagreba koji nudi više od 100 usluga, a rado ga posjećuju i žene i muškarci.

Rođendani i djevojačke

– U spa zoni organiziraju se najbolje rođendanske proslave, kao i originalne djevojačke večeri. Najvažnije od svega, Bliss je mjesto koje je uvijek toplo, gdje ste uvijek dobrodošli, gdje se brine i o vašem izgledu i o vašem zdravlju te o tome kako se osjećate – zaključuje. Više o ponudi, uslugama i cijenama možete saznati na adresi bliss.hr.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 05:54