Villa Bellavista

Čarobna vila s pogledom na Dubrovnik

Rezidencija za odmor iz snova

Villa Bellavista je dokaz da su raskoš i luksuz vječni. Uvučena u stjenovite litice s pogledom na more i Dubrovnik, ova spektakularna nekretnina sa šest soba jedna je od najstarijih u tom dijelu Dubrovnika i uživa status spomenika kulture.
Osjećaj buđenja u ovom čarobnom ambijentu s panoramskim pogledom na Dubrovnik, uz zvukove valova koji udaraju u stijene, jedinstven je. Vila je jedna od najluksuznijih rezidencija koje su smještene tik uz more. Sagrađena je prema visokim standardima i suvremeno opremljena, ali je zadržan stil i šarm originalne arhitekture.

Glavna zgrada ima veliki dnevni boravak s prostranom blagovaonicom, profesionalnu kuhinju te pet dvokrevetnih soba s kupaonicama. Ono što je najljepše kod ove vile to su profesionalno uređeni vrtovi s privatnim terasama, a prostiru se na 8000 četvornih metara zemljišta Ville Bellavista.

Vrtni paviljon i slikovite terase s prostorom za sjedenje i blagovanje idealno su mjesto za opuštanje, uživanje u koktelima i krajoliku daleko od užurbanoga grada Dubrovnika. Osim toga, vila nudi i sportski sadržaj, bazen, spa sa saunom i parnom sobom te vinski podrum.

Foto: Villa Bellavista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 04:10