Coffee shop ‘She’

Zagreb je dobio prvi coffee shop inspiriran ženama!

Prije tri dana otvoren je novi coffee shop “She” u Gundulićevoj ulici. Riječ je o malom, senzualno uređenom prostoru iza kojeg stoji dizajn studio “Volim Plavo”. Sve je u obliku žene, kažu vlasnice, jer je ideja i bila da se svaka kava predstavi kao žena. Na taj način, pojašnjavaju svoj kreativni koncept, svaka se žena može poistovjetiti s kavom koju kupuje, a svaki muškarac tu kavu može poželjeti. Uređenje prostora su osmislile same – željele su stvoriti ambijent koji je ženstven, privlačan, odiše pozitivnom energijom i razlikuje se od ostalih sličnih objekata. Jesu li uspjele prosudit će nakon nekog vremena, kada vide kako kupci reagiraju, ali kažu kako su od otvorenja doživjele samo pozitivne reakcije.

Ženski pristup

U ponudi je niz Vivas kava: espresso, cappuccino, white coffee, caffe latte, caffe mocha, flavoured latte… Uz svaku kavu nalazi se slika žene i opis: tako je uz Espresso oznaka “strong”, uz Macchiato “shy”, Cappucino je “smart”, Caffe Latte “sexy”, White Coffee “sensitive”, Caffe Mocha je “student girl”, a Flavoured Latte je “sophisticated”. Ženskog pristupa ne nedostaje ni kod vruće čokolade: žena uz kakao je “sweet”, dok je ona uz vruću čokoladu “simply irrestitible”. Nudi se i čaj, koji košta devet kuna, te vrući kakao i čokolada, koji koštaju također devet kuna. U ponudi su dvije veličine: regular, odnosno standardna kava od 250 mililitara košta od 7 do 9 kuna, dok large, velika kava od 330 mililitara košta 10 ili 11 kuna.

Ponuda za sve

Osim kave, u ponudi je i nekoliko vrsta hrana – pet vrsta sendviča, croissanti, klipići te kolačići. Cilj je bio, kažu vlasnice, cijene prilagoditi svima: studentima, ljudima koji rade u blizini, umirovljenicima…

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:30