Cool mjesto: Kryolan showroom

Novo trendi mjesto za gradske šminkerice

Prepoznatljivost, reprezentativnost, ali istodobno i nenametljivost kako bi sam brend Kryolan i njegovi proizvodi došli do izražaja: upravo to je bila nit vodilja tvrtke Vugform koja je izradila namještaj za Kryolan showroom koji se bavi proizvodnjom profesionalne šminke koja se koristi u kazalištu, filmu i na televiziji diljem svijeta. – Klijent je htio da uređenje prostora prati trendove u opremanju Kryolan showrooma koji su razbacani po svijetu, da prostor odiše prozračnošću, što je rezultiralo bijelom bojom.

S obzirom na to da neki klijenti puno vremena znaju provesti u Kryolanu, kada odabiru proizvode, a nerijetko se pozivaju klijentice i blogerice na druženje, željeli smo da se osjećaju opušteno i kao kod kuće – kaže Vanja Vugrin iz tvrtke Vugform. Prema narudžbi je izrađen stolić kako bi klijentice dolazile na šminkanje, bilo da je riječ o dnevnom ili večernjem make upu. – Riječ je o prenosivom kozmetičkom stoliću koji se koristi za šminkanje na drugim mjestima. Stolić ima sklopive noge, ogledalo i rasvjetu – objašnjava Vanja Vugrin.

Budući da je riječ o kozmetičkim proizvodima, korištena je prvenstveno bijela boja kako bi se dobila fluidnost, bjelina koja se na kraju dobro stopila sa svom eksplozijom boja izloženih u showroomu. – Koristili smo pločasti materijal, iveral fronte i bijeli visoki sjaj. Za osvjetljenje kod ladičara, pulta i velikog kozmetičkog stola koristili smo pleksiglas, a na ladičarima kotačiće za lakše premještanje te bravice za zaključavanje – objašnjava Vugrin. S obzirom na to da se radi o tvrtki koja se bavi kozmetikom i da showroom najčešće posjećuju pripadnice ljepšeg spola, Vanja Vugrin ističe kako su pazili da sve bude oku privlačno, što se najviše postiglo osvjetljenjem kod pulta, ladičara i velikog kozmetičkog stola, te funkcionalno kako bi proizvodi bili zaštićeni, a istodobno izloženi.

Ako klijent želi uvesti neke promjene u showroomu, moguće su i transformacije određemih proizvoda, primjerice pulta. Kompletna izrada od odabira materijala trajala je oko tri tjedna, a nacrti i vizualizacija napravljeni su u suradnji između klijenta i tvrtke koja je izradila namještaj. – Nema velike razlike kada radimo za klijenta koji je privatna osoba ili je riječ o namještaju za poslovni prostor. Većina klijenata točno zna što želi, a nama je jedino važno da naši kupci na kraju dobiju željeno – kaže Vugrin.

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite! :)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:12