Cool mjesto: Marc O’Polo store

Vodimo vas u novootvoreni Marc O’Polo store u Zagrebu

Koliko je važno da trgovine odskaču u stilu uređenja i budu istaknute u masi sličnih drugih, odavno je dobro poznato. Dokazano je da lijepi, drugačiji interijer puno više privlači kupce nego onaj sterilan, dosadan, i to bez obzira na to kakva se roba unutra nudi i koje kvalitete.

Zbog toga se uvijek razveselimo kada se u gradu otvori neko novo, interijerski zanimljivo mjesto. A upravo interijerom pažnju nam je privukao nedavno otvoreni Marc O’Polo store, smješten u zagrebačkom Centru Cvjetni. Čak 115 četvornih metara uređeno je prema točno definiranoj i provjerenoj špranci po kojoj su rađeni i drugi Marc O’Polo dućani u Europi. – Sve, ali do zadnjeg centimetra nadgledali su Marc O’Polo majstori, pa čak i montažu. Ipak, većinu posla odradili su naši izvrsni majstori iz Texo interijera.

Sav namještaj u dućanu proizveden je u Njemačkoj, a parket je iz Francuske gdje je morao imati certifikat da je u istom omjeru uzetog drva posađeno novo drvo. Radi se o hrastu, izbijeljenom i voštarenom prirodnim voskom. Jako se pazilo i na rasvjetu koja je odabrana tako da dobro osvjetljava ciljane kutove, a da pritom ne mijenja boju tekstila – ispričali su nam u Marc O’Polu i dodali kako je naglasak bio na tome da u dućanu prevladava za njih prepoznatljiva siva boja.

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 12:32