Čisti luksuz u srcu prirode

Cool mjesto: Vila Sisi u Rimskim termama

Čisti luksuz u srcu prirode

U jednom od najljepših slovenskih termalnih resorta, Rimskim termama, osim u tri hotela možete uživati i u luksuznoj privatnoj oazi

Na samo sat vremena od Zagreba putujući pitoresknim putem uz rijeku Savinju i uživajući u pogledu na šumovita područja okolnih brda koji oduzima dah, već sam dolazak u slovenske Rimske terme okružene predivnom prirodom i moćnim Alpama pokazat će se kao pravi odabir i odmor iz snova. Još ako se odlučite za smještaj u Vili Sisi, doživljaj će, vjerujte, biti potpun.

Vlastita sauna

Vila sadrži tri moderna apartmana veličine 80 četvornih metara, izvrsno opremljenih, uz vlastitu kuhinju, prostranu kupaonicu, decentnog dizajna i s vlastitom saunom. Veliki dnevni boravak jamči potpuno opuštanje uz vatru s otvorenog kamina i pogled na snježne vrhove Alpa. Inače, Rimske terme izdvaja upravo činjenica kako je riječ o uistinu jedinstvenom mjestu – inspirirano arhitekturom starog Rima kupalište je zasigurno jedno od najljepših u ovom dijelu Europe. Terme raspolažu s ukupno devet unutarnjih i vanjskih masažnih bazena, u čijim vodenim sjedalima i ležajevima možete doživjeti pravu wellness magiju.

U povijesnom dijelu nalaze se četiri autentične kamene kupelji koje automatski stvaraju ugođaj starih vremena i šest suvremenih kupelji kao stvorenih za opuštanje udvoje. A upravo uživanje u blagodatima ljekovite vode iz 2000 godina starog izvora, posebno kreiranim wellness tretmanima te sjajnoj gastronomskoj ponudi, učinit će vaš boravak u Vili Sisi nezaboravnim iskustvom. Dodatna prednost je i mogućnost korištenja svih usluga koje nudi resort, uključujući doručak, ručak i večeru u restoranu Sofia te neograničeno korištenje usluga medicinskog centra Valetuda i wellness centra Amalija.

Tai chi i joga

Park koji okružuje Vilu Sisi dom je egzotičnih sekvoja, kanadskih čuga, japanske hibe, tisa i čempresa te sadrži 14 energetskih točaka koje imaju izuzetno povoljno djelovanje na ljudsko zdravlje. Uživajte u šetnjama kroz tu bujnu vegetaciju, brojnim sportskim aktivnostima ili se potpuno opustite uz tai chi i seanse joge. Više saznajte na web stranici.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:56