Cvjećarnica Goldy

Cvjećarnica u kojoj je sve ručno izrađeno
Profil
Info:
Cvjećarnica Goldy
Adresa:
Palinovečka 19a, Zagreb
Radno vrijeme:
pon-pet od 9 do 20h, subotom od 9 do 13h
Cijene:
buketi od 50 kn

Cvjećarnica Goldy otvorena je nedavno u Palinovečkoj 19a u Zagrebu, a njezina ponuda sastoji se od raznih cvjetnih aranžmana, dekoriranja, popularnih hand tied buketa, buketa u poklon-kutijama te potpune usluge za domjenke, svadbene svečanosti, krizme, pričesti, krštenja te sprovode. – Većina stvari u našoj cvjećarnici ručni je rad te time i unikat, uz zaista prihvatljive cijene. Smatramo da se, uz individualni pristup svakom kupcu i povoljnim cijenama, razlikujemo od ostalih cvjećarnica u gradu Zagrebu – napomenula je Renata Lež, vlasnica Cvjećarnice Goldy, te dodala kako osim cvijeća kupcima nude i ručno rađenu, unikatnu shabby chic dječju posteljinu, a sve narudžbe dostavljaju na željenu adresu koju kupac navede.

Cvijeće za izradu aranžmana vlasnica nabavlja direktno iz Nizozemske ili s tržnice Žitnjak, a kako naglašava, posebno se trudi biti u stalnom koraku sa svjetskim trendovima koje upotpunjuje svojom kreativnošću i željom da kupcima pruži nešto jedinstveno i prepoznatljivo. Cijene buketa kreću se od 50 kuna naviše, a krajnji iznos zapravo ovisi isključivo o željama kupca.

– Cijena ovisi o količini cvijeća u pojedinom buketu. Tako veći i raskošniji buketi u prosjeku stoji između 150 i 200 kuna, a gornje granice zapravo ni nema – pojasnila je vlasnica. Veličina cvjećarnice je 30 četvornih metara, a njezino uređenje u potpunosti je osmislila sama vlasnica, pokušavši dizajnom prostora dočarati topli i suvremeni ambijent.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:56