PONEDJELJAK - 10 naj malih stanova

D

Predstavljamo serijal od 4 praktična priručnika za uređenje doma

Iza nas je šest godina i više od 350 posjećenih interijera. Prvo smo ih objavljivali samo u subotnjem prilogu Jutarnjeg lista Nekretnine, a zatim i u mini prilogu Dom&Dizajn koji je velikim trudom i voljom te zahvaljujući vašim pozitivnim reakcijama poprimio današnji oblik. D&D je ubrzo postao najbolji glossy magazin za uređenje interijera na domaćem tržištu, a neskromno možemo reći i šire. Zvali ste nas, pisali, lajkali naše postove na Facebooku, a čak ste na raznim forumima razmjenjivali stare brojeve…

Ukratko, tražili ste od nas još više, pa smo pripremili veliki D&D Specijal na čak 250 stranica u kojem smo vam otvorili vrata 50 najljepših hrvatskih interijera. Specijalno izdanje D&D-a bilo je na kioscima mjesec dana, a rasprodalo se u samo nekoliko dana! Mail nam je bio doslovno zatrpan vašim porukama oduševljenja. Pisali ste nam koji su vaši favoriti, zašto vam se neki stan sviđa, a neki ne te tražili da vam pokažemo još više lijepih i zanimljivih interijera. Stoga smo sazvali interni kolegij, proučili koje su vaše želje i osmislili četiri specijalizirane D&D knjižice u kojima smo zavirili u čak genijalnih 40 domova, a koje ćete moći kupiti uz Jutarnji list, od ponedjeljka do četvrtka, dakle od 2. do 5. prosinca.

Zato, ako muku mučite s manjkom kvadrata, nemate ideje kako lijepo i funkcionalno urediti i opremiti mikro životni prostor te kojim trikovima i inspiracijama se pritom poslužiti, prolistajte prvu D&D knjižicu koja vam na primjeru deset pametno organiziranih malih stanova od 23 do 47 kvadrata daje odgovor na sve vaše dileme i pitanja. Druga je knjižica kao stvorena za sve koji su kupili stan, a sada više nemaju novca za njegovo uređenje. Svi vi koji ste se suočili s tim problemom – ne očajavajte, jer je D&D tim pronašao kreativne stanove i kuće koji će vam ponuditi na stotine dobrih ideja te čiji će vam vlasnici otkriti kako uz minimalni budžet opremiti stan iz snova! A pazite sad ovo… poslastica samo takva! Knjižica koja izlazi u srijedu donosi vam Top 10 muških stanova. Saznajte kako to izgleda kada dečki opremaju prostor u kojem će živjeti, a što se dogodi kada u cijelu priču svoje prste umiješaju i njihove bolje polovice. Za kraj, miks svega i svačega. Odabrali smo deset interijera čiji svaki centimetar “vrišti” ime svoga vlasnika. Zanima vas kako izgleda životni prostor zagrižene kuharice, rezidencija hedonista koji obožava solirati, prvi stan mladog urbanog para, morska oaza (pre)zaposlenog biznismena, dom dizajnera igračaka ili pak penthouse bračnog para koji voli tulumariti? Donosimo sve te i još više priča vlasnika čiji su stanovi čista preslika njihovih karaktera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 06:47