Noviteti kojima je teško odoljeti

Daikin pametni klima-uređaji

Recite zbogom daljinskom upravljaču, potrošnji energije, vremena i novca

Klima-uređaji vrhunske kvalitete odsad mogu krasiti svaki dom te pritom uštedjeti i novac i vrijeme. Daikin – japanski proizvođač klima-uređaja, koji su diljem svijeta poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i iznimno niskoj potrošnji električne energije, donosi novitete kojima je teško odoljeti.

Ove sezone svi su Daikin klima-uređaji opremljeni adapterom za wifi upravljanje i omogućuju potpunu slobodu upravljanja. Uz pomoć pametnog telefona, uređajem se može upravljati bez obzira gdje se nalazite te ohladiti ili ugrijati prostor s bilo kojeg mjesta. Tako, primjerice, možete uključiti grijanje ili hlađenje dok putujete s posla ili se vraćate s odmora, isključiti uređaj ako ste ga prethodno zaboravili ugasiti, podesiti optimalnu temperaturu čak i kada ste odsutni ili imati pod kontrolom korištenje klima uređaja u apartmanu kojeg iznajmljujete. Na taj način može se nadzirati i do 50 Daikin uređaja, kontrolirati njihov način rada, postavne vrijednosti temperature, smjer protoka zraka kao i programirati dnevni način rada i temperature za svaki dan u tjednu čime se, osim jednostavnosti samog upravljanja, postižu i velike uštede energije.

Velika novost također je i da svi Daikinovi uređaji imaju A++ ili A+++ oznaku energetske učinkovitosti, a novi modeli klima uređaja s energetskim razredom A++ od sada su dostupni po znatno povoljnijim cijenama. Novi model Comfort Standard FTX-J3 klima-uređaj svojim naprednim karakteristikama i inverter tehnologijom pruža komfor bez oscilacija temperature prostora, a dostupan je po cijeni već od 3.700,00 kuna.

Jedan od Daikinovih klima uređaja nove generacije jest i Comfort Plus FTX-K koji nudi elegantan i moderan dizajn koji odgovara svakom prostoru. Također, jedinica se odlikuje izuzetno tihim radom i najbolji je izbor za spavaću sobu. Elegantan, moderan dizajn odgovara svakom prostoru i okruženju, a vrhunski filter za pročišćavanje zraka uklanja bakterije i viruse te osigurava čist zrak. Još jedna prednost ovog klima uređaja jest i Wi-Fi upravljač uključen u cijenu koji vam omogućuje potpuno upravljanje uređajem putem pametnog telefona ili tableta u bilo kojem trenutku neovisno o tome gdje se nalazite.

Za više informacija nazovite besplatni broj telefona 0800 5995 ili posjetite www.daikin.hr

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 22:27