Dom i dizajn

DANAS NE PROPUSTITE NOVI BROJ MAGAZINA D&D! Sudjelujte u drugom krugu nagradnog natječaja i osvojite vrijedne nagrade!

I čitatelji mogu odabrati najljepši dnevni boravak

U uži krug ušlo je 10 boravaka. Strogi žiri će među njima odabrati najbolji, a nagradu publike dobit će onaj kojeg izaberu čitatelji. Glasovati možete od ovog utorka.

Na veliki nagradni natječaj “Biramo najljepši dnevni boravak u Hrvatskoj”, kojeg magazin D&D organizira s dugogodišnji partnerom Vipom, stiglo je točno 431 prijava! Žiri sastavljen od poznatih domaćih arhitektonskih imena odabrao je deset boravaka koji ulaze u uži izbor, a njih predstavljamo u sutrašnjem broju magazina D&D.
Pobjednik natječaja, kojeg nagrađujemo Galaxy LED TV-om i Galaxy tabletom iz ponude Vipa, znat će se za mjesec dana, a od utorka se u natječaj mogu uključiti i čitatelji.

Naime, paralelno s ocjenjivanjem žirija pozivamo čitatelje našeg internetskog portala www.domidizajn.hr da glasuju za svog favorita među odabranih deset. Boravak s najviše glasova dobit će nagradu publike, a i čitatelji imaju prilike osvojiti nagrade tvrtki Grohe, Technomarket, Dizajnholik, Gorenje...

No, nismo se bavili samo nagradnim natječajem. Veliku temu broja posvetili smo kućnim ljubimcima - kako odabrati životinju prema životnim navikama te kako urediti, opremiti i prilagoditi dom psu, mački, zamorcu ili, pak, zmiji. Posjetili smo i nekoliko fenomenalnih interijera, od stana arhitektonsko-bračnog para Skorup Juračić do kuće stopljene s prirodom u Gorskom kotaru. Tu su i shopping teme, vrtna tema...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 10:42