Ne propustite!

Danas novi broj magazina D&D: Uživajte u čarobnom svijetu dizajna interijera i trendova

 Novi broj magazina D&D
U ovom broju donosimo mnoštvo tema za listanje i čitanje, a posjetili smo i velik stan u Zadru i crni retro stan u Rijeci

Sedamdesete godine, koje su ostale upamćene po diskoglazbi i dobu velike recesije usred naftne krize, također su bile doba prvog mikroprocesora i prvih videoigrica te posebnog dizajna odjeće i namještaja. Utjecaj 70-ih posebno se osjeća kad govorimo o današnjim trendovima u interijeru i uzima sve više maha, posebno u ovom izvanrednom vremenu u kojem živimo, a koje se po mnogočemu podudara s ondašnjom nestabilnom situacijom.

image

Gordana Draganić se bavi radiestezijom

Neja Markičević/CROPIX

Sve o tom globalnom fenomenu, materijalima, oblicima i bojama, koji su ponovno aktualni, doznajte u velikoj temi u novom broju časopisa Dom&Dizajn, koji se na kioscima može kupiti u nedjelju 20. veljače, u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim.

image

Saša Zalepugin, nekadašnji slavni televizijski voditelj, izumitelj je naprave za aktivno poništavanje negativnih zračenja štetnih po ljudsko zdravlje, nazvanog Pozitron plus

Darko Tomaš/CROPIX

Bavili smo se i nešto drukčijim načinom uređenja doma u skladu s pravilima radiestezije, alternativne znanosti s fokusom na ljudsku osjetljivost na zračenje, koje može biti posljedica toka podzemnih voda i drugog.

image
Naslovnica novog magazina

Naslovnicu, pak, krasi fotografija raskošnog stana za šesteročlanu obitelj u Zadru, u kojem dominira luksuz uz raskošne materijale i dizajnerske akcente koji ne isključuju udobnost, suvremenost i funkcionalnost. Posjetili smo i stan u Rijeci čiji bi se stil mogao opisati kao crni minimalizam s retro šarmom te divnu kuću za odmor na otoku Braču koja je osuvremenjena, ali joj je istodobno očuvan identitet i autohtoni, mediteranski ambijent.

image
Berislava Picek/ CROPIX

Veliki fotoeditorijal donosi nekoliko moodboard kombinacija s novim kuhinjskim formama, stilovima i materijalima, a tu su i shopping prijedlozi za hit-predmete u trenutačno najtraženijoj very peri nijansi, zatim rekviziti koji su vam potrebni za organiziranje savršene večeri uz gledanje filmova kod kuće te didaktičke igračke uz koje će najmlađi članove obitelji učiti, svladavati motoriku i podizati samopouzdanje.

Za svakoga ponešto, rekli bismo. Stoga, ne propustite novi broj D&D-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 03:38