Raj na otoku Braču

Danijela Dvornik je posljednjih dana samostalno uredila svoj dom u Sutivanu na Braču

Zavirite u Danijelin raj na otoku Braču ... "Ne treba biti veliko, ali treba imati dušu, i slatkoću..."

Danijela Dvornik je svoju oazu za odmor, ove godine odlučila preurediti, a čitav proces je podijeliti sa svojim pratiteljima na Instagramu.

"Radim uglavnom, farbam zidove, brusim polako dovodim kuću u kakav-takav red, čišćenju nema kraja, metla mi je najbolja prijateljica, umorna sam, ruke su mi pune žuljeva ali ne odustajem. U vrijeme "sieste" bacim se u more da se malo osvježim,a onda opet bacanje na posao. Navečer mi tijelo i mozak " rade" sihronizirano, oboje su mrtvi Bacim se u krevet i zaspem. Usprkos svom tom poslu, neredu, prašini.... isto sam sretna jer sam sve bliže zamišljenoj slici zgotovljene kuće u glavi, napisala je na svom Instagram profilu Danijela.

Sama je obojila kuhinju, garderobu, spavaću sobu i hodnik.

"Pola života provodimo u krevetu i zato moj madrac mora biti kvalitetan i udoban. Ja sam izabrala svoj Dormeo madrac", piše.

"Njezino veličanstvo, stepenište. Čekanje se isplatilo. Malo je reći da sam oduševljena!"

"Kupaonica. Ona je najzahtjevnija za napraviti jer tu je sve jako važno od izvedbe, do svakog centimetra, pa do izbora pločica, rasvjete i kupaonske opreme, a sve to u malom prostoru. Cijeli sam proces prošla, čak bi bila u stanju sama lijepiti pločice jer to je gušt, još naročito ako imaš lijepe i razigrane pločice s kojima se treba oprezno i promišljeno. Zadovoljna sam."

Kako vam se sviđa?

Foto: Instagram @danijeladvornik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 17:14