NATJEČAJ

D&D GRAND PRIX 2019. - Biramo najljepšu vikendicu, dječju sobu i ured. Prijavite se i osvojite vrijedne nagrade!

Žiri sastavljen od poznatih hrvatskih arhitekata bira najbolje projekte u tri kategorije. Sve o projektu možete pratiti na našem webu, i to na stranici www.jutarnji.hr/grandprix. Prijave traju od danas do 10. listopada ove godine

Ljeto je iza nas, a na vrata je pokucala jesen, u našoj redakciji vrijeme poznato po novim projektima i izazovima. Ukratko, po koracima unaprijed koje svake godine zapravo jedva čekamo.

Tako redakcija časopisa D&D - Dom i Dizajn, najčitanijeg hrvatskog tiskanog izdanja (mjesečnika) o kulturi stanovanja i ove godine organizira D&D GRAND PRIX - veliki arhitektonski i dizajnerski natječaj u tri kategorije - biramo najljepšu dječju sobu, najljepšu vikendicu i najljepši ured u zemlji. Pokažite nam svoje dječje sobe, vikendicu ili ured i podijelite s nama i cijelom Hrvatskom prostorije i objekte na koje ste ponosni. Sigurni smo da se u Hrvatskoj krije mnoštvo prostornih dragulja u gore navedenim segmentima koje vrijedi vidjeti i pokazati.

STRUČNI ŽIRI

O najboljima će i ove godine odlučivati naš stručni arhitektonski žiri u sljedećem sastavu: Mislav Bašić (4UHA), Tomislav Ćurković (2 Arhitekta), Damjan Geber (Brigada), Tatjana Grozdanić Begović (3LHD), Marijan Hržić (arhitektonski atelier Hržić), Robert Križnjak (arhitektonski studio Križnjak), Kata Marunica (NFO), Iva Pauzar (STUDIOPI), Vedran Pedišić (Sangrad+AVP), Saša Randić (Randić i suradnici). Riječ je o jednim od najpoznatijih hrvatskih arhitekata s impresivnim karijerama koji su i više nego stručni objektivno procijeniti tko će biti među najboljima.

Kako su nam naglasili, kod pristiglih radova pozornost će se, među ostalim, pridavati funkcionalnosti, kombiniranju materijala i boja, inovativnosti, kreativnosti, ali i održivosti budžeta same nekretnine.

Kako možete sudjelovati?

Čitatelji prijavljuju svoju dječju sobu, vikendicu ili ured putem D&D weba (www.jutarnji.hr/grandprix). Prijave traju od 28. rujna do 10. listopada do 23:59. Žiri će odabrati finaliste na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Ambiente, u petak 11. listopada.

Naravno, i vi, dragi naši čitatelji, imat ćete priliku odabrati tko od prijavljenih po vama zaslužuje nagradu za najljepšu dječju sobu, najljepšu vikendicu i najljepši ured. Svoj glas moći ćete dati također na portalu D&D-a od 20. listopada do 3. studenoga do 23:59.

Objava finalista biti će u magazin D&D - Dom i Dizajn koji izlazi 20.listopada 2019., a konačni pobjednici po odabiru stručnog arhitektonskog žirija, ali i čitatelja bit će objavljeni u magazinu D&D - Dom i Dizajn koji izlazi 17. studenoga 2019.

U kategoriji “Najljepši ured” možete prijaviti poslovni ured, ali i svoj kućni ured, dok u kategoriji “Najljepša dječja soba” možete prijaviti sobe svojih mališana koje su po nečemu specifične tj. originalno uređene, opremljene i u konačnici divno i kvalitetno realizirane

NAGRADE

Partner projekta D&D GRAND PRIX 2019. je Zagrebački velesajam, a sponzori su: Tepih centar, Prima namještaj, Gorenje, Wienerberger, Caparol i Jysk. Točnije, sponzori kategorije “Najljepša dječja soba” su Prima namještaj (glasovi publike) i Tepih centar (glasovi arhitekata), sponzori kategorije “Najljepša vikendica” su Gorenje (glasovi arhitekata) i Wienerberger (glasovi publike), a sponzori kategorije “Najljepši ured” su Caparol (glasovi arhitekata) i Jysk (glasovi publike).

Možete prijaviti svoju vikendicu u kojoj boravite, ali nije za najam u kategoriji “Najljepša vikendica”

Pobjednici svake kategorije bit će nagrađeni vrijednim poklonima koje su osigurali sponzori. Tako će Gorenje darovati nove Simplicity aparate (pećnica, ploča i napa) u vrijednosti 10.000 kn, Wienerberger daruje set Tondach opreme u vrijednosti 10.000 kn, Prima namještaj je osigurala poklon-bon u vrijednosti 10.000 kn, a Caparol svoje boje u vrijednosti 10.000 kn. Tepih centar daruje poklon-bon u vrijednosti 10.000 kn, a Jysk također poklon u vrijednosti 10.000 kn. Nagrade su zaista impresivne, pa vjerujemo da ćete sada imati i dodati poticaj prijaviti se na nagradni natječaj D&D GRAND PRIX 2019.

Na našoj web stranici D&D GRAND PRIX 2019. možete pratiti sve informacije o projektu, ali i pratiti prijave.

Sponzori projekta su Tepih centar, Prima, Gorenje, Wienerberger, Caparol i Jysk, a partner je Zagrebački velesajam

Foto: Biljana Blivajs, Berislava Picek/Hanza Media, Living4media, Scoffoni, Anne-Catherine, Ekblom, Ulrika

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 12:07