MODERNA KUĆA

Divan obiteljski dom s fantastičnom kuhinjom

 

Neke su kuće lijepe, imaju osobnost i atraktivno izgledaju, baš kao i kuća iz današnje priče iza koje stoji dizajnerica interijera Amanda Durham. Interijer ove moderne kuće u Engleskoj u blizini Richmonda privukao nam je pažnju prvenstveno zadivljujućom kuhinjom, zatim ogromnim prozorima, i konačno, besprijekornim spojem starog i novog.

Izvorno je to bio labirint soba bez stvarnog toka, od kojeg je dizajnerica u suradnji s arhitektom Davidom Snellom u kratkom vremenu stvorila koherentan dom za mladu obitelj. Novi dijelovi kuće su suvremeni, dok je klasični u sobama zahtijevao formalniji tretman. Izuzetno prozračna, dvostruka visina kuhinje sada je središte doma koje povezuje sve zone i vodi u vrt. Glavna boja je zelena boja, koju možemo vidjeti u svim društvenim prostorijama ovog modernog doma. Od kuhinje preko dnevne sobe u žutim i zelenim nijansama do divnih zidnih tapeta koje podsjećaju na proljeće.

Za roditeljsku spavaću sobu, dječju sobu i kino u prizemlju, izabrane su nijanse plave boje koje bude drugačije raspoloženje. Kuća je opremljena kombinacijom stolarije izrađene po mjeri i namještajem europskih brendova. Novi interijeri je bezvremenski, harmoničan i elegantan, uređen i moderno, i tradicionalno s kuhinjom kao glavnim adutom ovog modernog doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 21:21