'Gnijezdo'

Divna kamena vila u tradicionalnom toskanskom stilu

 

Vodimo vas u Umbriju koja nas svaki puta iznova zadivi svojom jedinstvenom arhitekturom i ljepotom prirode. Ovoga puta nam je pažnju privukla prekrasna vila Il Nido. Ova šarmantna kamena vila u tradicionalnom umbrijskom/toskanskom stilu izgleda autentično iako je sagrađena prije svega dvije godine. Za lokalne stanovnike je važno da su sve građevine u regiji u istom stilu pa tako ni Il Nido nije iznimka. Visoka razina kvalitete te izniman dizajn interijera i eksterijera ostavljaju upečatljiv dojam, koji ne može proći nezamijećeno.

Il Nido, u prijevodu 'gnijezdo' je izgrađeno pod okriljem projekta Special Umbria Project Management and Interior Design i dovršeno u lipnju 2018. godine. Jedinstveni moderni južnoeuropski stil kuće, zadivljujući položaj i najviša razina udobnosti čine ovu novu kuću za odmor jednim od najposebnijih mjesta za boravak u središtu Italije.

'Gnijezdo' je smješteno na brežuljku okruženom starim hrastovima s leđa i najdivnijim pogledom na prednjoj strani kuće. Cjelodnevno uživanje u pogledu ono je što ovu kuću čini tako posebnim mjestom. 5 ugodnih spavaćih soba, s otvorenim kupaonicama, kuhinjom iz snova, crnim (grijanim) bazenom od 15 x 4 metra, podnim hlađenjem u svakoj sobi, najsuvremenijim rasvjetnim jedinicama, vanjskim dnevnim boravkom s kaminom, sve je to dio ove predivne kuće osmišljene kako bi vam pružila maksimalan odmor.

Dizajnirana je za deset gostiju, ali cijeli se život, naravno, "kuha" u vrhunsko opremljenoj kuhinji i predivnim terasama. Provesti sa svojim najmilijima nekoliko dana u takvoj vili s pogledom na brda prava je sreća!

Više na: specialumbria.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. ožujak 2024 16:28