DIZAJNERI ODOBRAVAJU

Dječja soba Serene Williams predstavlja najhrabriji i najiznenađujući trend. Biste li se i vi odvažili na njega?

Serena Williams

 /SHUTTERSTOCK

Biste li svoju dječju sobu uredili u jarko crvenoj i narančastoj boji? Svijetle i pastelne boje bezvremenski su trend za uređenje dječjih soba, no to se, izgleda, brzo mijenja. Serena Williams i njezin suprug Alexis Ohanian u kolovozu su dobili svoju drugu kćer, a proslavljena tenisačica pokazala je na društvenim mrežama kako je uredila njezinu sobu.

Mala Adira spava u bijelom krevetiću s tapeciranim uzglavljem i crvenim zavjesama na čijem je vrhu raskošna kruna. Na zidu su narančaste naljepnice s motivima cvjetića i leptirića, dok sa stropa vise plišani baloni. Dječja soba ima čak i walk-in garderobni ormar, što se, moramo priznati, ne viđa često.

image
You Tube

Dizajneri hvale uređenje ove dječje sobe. Kažu kako su bebe hipnotizirane kombinacijama boja visokog kontrasta, ali tvrde da to ne mora nužno biti crno-bijela kombinacija. U ovom slučaju bijela je baza koja ima umirujući efekt, dok odabrane boje cijelu sobu čine svježom i modernom. Iako je bijelo-crveno-narančasta kombinacija netradicionalna, dizajneri smatraju kako bi se mogla pojaviti kao jedan od popularnijih trendova u dizajnu interijera. Što vi mislite?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 03:29