BOJE I TEKSTURE

Dobitna kombinacija za eleganciju u 43 kvadrata

Je li ružičasta nova bijela?

Da stan od 43 kvadratna metra može u isto vrijeme izgledati elegantno i toplo, dokazuje nam ovaj predivno uređeni interijer u koji bismo odmah uselili. Tamne nijanse ružičaste boje savršeno su se uklopile sa starinskim komadima namještaja i daju pravi retro izgled doma. Eleganciju u interijer unose zlatni detalji, a u fokusu je definitivno velika zlatna viseća lampa koja mu dodatno daje na dinamičnosti.

Dnevni boravak i blagovaonica spojeni su u otvorenom tlocrtu i savršeno se nadopunjuju. Tamni kauč te stolovi i stolice odlično se uklapaju u ovu nijansu ružičaste. Postavljene su minimalne zidne dekoracije, a blagovaonski dio čini veliko okruglo ogledalo naslonjeno na zid, a taj oblik prati i velika staklena vaza na stolu, pa i sam stol.

Kuhinja i spavaća soba za razliku od dnevnog boravka imaju u potpunosti tamno sive zidove. Dok je u kuhinji sve u sivim tonovima s ponekim bakrenim detaljima i biljkama, u sobi dominantnu sivu razbijaj bijeli namještaj, viseća lampa i posteljina te joj tako ipak daje toplinu i eleganciju.

Stan ima izlaz na malu terasu koja je također ugodno uređena jednostavnim balkonskim setom kojem su dodani ukrasni jastuci.

43m²

Foto: Frederik Boukari
Izvor: planete-deco.fr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:57