Tamni zidovi i vintage dekor

Dobitna kombinacija za svečano raspoloženje u domu mladog stiliste

Kakav raskošan i zgodno uređen stan s božićnom tematikom. Jednostavan, elegantan, taman, topao, ugodan, čist  i vintage, to su karakteristike stana u koji vas vodimo

Preostalo je svega tjedan dana do Božića i odlučili smo još dodatno začiniti našu stranicu s više svečanih interijera, a prvi se našao ovaj prekrasni stan od 49 četvornih metara u Švedskoj koji je spreman za blagdane. Prvo što smo pomislili, bilo je, wow, kakav raskošan i zgodno uređen stan s božićnom tematikom. Jednostavan, elegantan, taman, topao, ugodan, čist i vintage, to su sve karakteristike stana u koji vas vodimo.

Dom 20-godišnjeg stiliste Simona Olssona, ukusna je mješavina bijele, sive i crne boje, i vintage stvari. Tamno sivi zidovi ovog švedskog stana ne samo da ne narušavaju svečanu harmoniju, već upravo suprotno - čine ga ugodnijim, posebno uz večernju svjetlost.

Vlasnik je veliki zaljubljenik u vintage namještaj, što se može vidjeti na svakom koraku od raskošnog blagovaonskog stola i stolica do starih okvira i posude za cvijeće, čini se kao da svaki komad ima neku priču.

Stvaranju ugodne atmosfere je pogla i rijetka vrsta bora te rasvjeta, zaista su ga učinili posebnim. Jako lijep dom.

Izvor: desiretoinspire.net

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 22:19