TOPLI OBITELJSKI DOM

Dokaz da i s malim budžetom možete dobiti puno

 

Ako jedan dom pršti pozitivnom energijom, onda je to ovaj obiteljski dom prepun šarmantnih detalja. Nakon godina života u Stockholmu, glavnom gradu Švedske, i to u klasičnim bijelim skandinavskim stanovima, vlasnici ovog doma odlučili su pobjeći od gradskog života te sreću pronaći u kući koja je potpuna suprotnost prostorima u kojima su do tada živjeli. Elementi uređenja poput sivih i crnih zidova, drvenih podova, opeke i različitih retro detalja spojeni su u odlično uređenu cjelinu koja zrači toplinom.




Udobni dnevni boravak prepun je odličnih komada namještaja, a pažnju privlače i sivo-crne prugaste tapete kakve ne viđamo često. Duži zid boravka cijeli je prekriven otvorenim policama koje su prepune knjiga i sitnica i djeluju poput ukrasa. Kuhinja sa svojim bijelim zidovima, kuhinjskim elementima i policama u kontrastu je s ostatkom prostora, a njezinu svjetlinu dodatno naglašava sunčeva svjetlost koja prodire kroz veliki prozor.



Posebno upečatljiv dio kuće nalazi se ispod stepenica koje vode na kat, gdje je prostor na raspolaganju iskorišten za stvaranje udobnog kutka za odmaranje u koji se klinci mogu zavući, čitati knjige i igrati satima. Na katu se nalaze spavaće sobe uređene u istom stilu kao i prostorije u prizemlju, a čije je obilježje uporaba upečatljivih boja i miješanje različitih stilova uređenja na svjež i kreativan način. Dom prepun karaktera!





Izvor: Planete Deco

Foto: Rebecca Martyn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 01:09