StoryEditor
Nedjelja, 15. veljače

Dom i dizajn

Danas novi broj časopisa D

U novom broju časopisa D&D saznajte kako urediti blagovaonicu, na što pritom trebate posebno pripaziti i u čemu najčešće griješite.

-Blagovaonica je uvijek nekako u sjeni kuhinje, za koju se kaže da je srce doma, ali i dnevnog boravka, koji je centralno mjesto okupljanja ukućana. Nekako se dobiva dojam da blagovaonica nikako da zasja u svojem punom sjaju. No, blagovaonica nije, kako mnogi smatraju, samo prolazna prostorija u domu, u njoj se objeduje, prima goste, druži… a ponekad služi i kao radna soba. Blagovaonica je, dakle, prostor višenamjenskog značenja i reprezentativan je dio doma, pa je samim tim značajna prostorija, mogli bismo reći “ogledalo” obitelji. Osim dizajnerskih savjeta, ideja za uređenje i bogatog shoppinga u ovom broju pokazujemo vam i nekoliko različitih primjera najzanimljivijih hrvatskih blagovaonica – otkrivaju cure iz D&D-a.

Ako vam sve to nije dovoljno, sigurno ćete se oduševiti interijerima u ovom broju D&D-a. Vodimo vas u čak tri prekrasne kuće. Vjerujte nam, ostat ćete bez riječi kad vidite sjajnu vilu u Čepinu smještenu na parceli od gotovo četiri hektara. Tu je i moderan niskoenergetski dom tročlane zagrebačke obitelji, i neodoljiva rustikalna hižica podno Žumberka.

No, ni to nije sve. Naša dežurna vrtlarica Andreja Čoh u ovom broju pokazat će vam kako provjeriti kvalitetu sjemena i klijavost brokule, mrkve, rajčice, tikvice… Osim toga saznat ćete gdje i kada se organiziraju “Razmjene sjemena”, mjesto susreta sjemenara, gdje se može nabaviti sjeme tradicionalnih sorti povrća, kao i dobiti vrijedni savjeti za njegovo uzgajanje.

U velikom editorijalu ovoga puta donosimo muške interijere. Inspirirajte se najboljim komadima namještaja iz domaćih trgovina kojima smo opremili imaginarne životne prostore biznismena, studenta, sportaša, hipstera i zavodnika.

U nedjelju, 15. veljače potražite na kioscima i u trgovinama časopis D&D!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2020 06:21