Interijer za poželjeti

Dom obitelji s dvoje djece okupan suncem

Prostran, elegantan, prozračan ... Ma, fantastičan!

Prostran, elegantan i prozračan tri su glavna obilježja ovog prekrasnog obiteljskog doma koji se prostire na čak 107 četvornih metara uređenih s puno ukusa. Dom obitelji s dvoje djece okupan je suncem koje prodire kroz brojne velike prozore i vrata balkona te svakodnevno preplavljuje prostorije.


Tome efektu svakako pomaže i velika staklena stijena s vratima u sredini kojom je osnovni prostor za ugodna druženja odvojen od lijepe i velike kuhinje. Staklene plohe smještene su u metalni crni okvir koji dominira prostorom.





Kuhinja zauzima čak dvije trećine prostorije, dok je preostala trećina pretvorena u ranije spomenuti dnevni boravak. Veliki svijetlosivi kuhinjski ormarići prekrivaju cijeli jedan zid, uz iznimku od tek nekoliko otvorenih polica, kao i kuhinjske pozadine izvedene od sive kamene plohe. Budući da je prostor kuhinje velik, u nju je smješten i drveni blagovaonski stol kojim se unosi toplina u zonu, a toj namjeni služi i čupavi šareni tepih koji vizualno popunjava prostor. U dnevnom boravku tu ulogu preuzimaju kožne fotelje i ukrasni detalji poput tepiha s izražajnim uzorkom, zelenih biljaka i slika na zidu.








Spavaća soba roditelja jednostavna je i ugodna prostorija namještena komadima sive i bijele boje. Svijetli namještaj javlja se i u dječjim sobicama, no u njima ipak vlada vedrina stvorena pomoću detalja u razigranim bojama kao što je jarka ružičasta ili pak tirkizno zelena.




U sklopu doma nalazi se i lijepa terasa okružena zelenilom i razdijeljena u zone za ugodno druženje na otvorenom.

Izvor: Decouvrir l'droit du decor

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:22