AKTUALNO

Domaća tvrtka ZigZag sada je Irundo

Vrhunski smještaj, i to u centru grada. Uredni, lijepi i udobno opremljeni apartmani. Customer service support koji nudi sve korisne informacije i podršku od 0 do 24 svim gostima. Sve je to na raspolaganju gostima u tri države, šest gradova, odnosno u više od 200 apartmana. Ukratko, to je sve domaća tvrtka ZigZag koja sada mijenja ime u Irundo.

Svi smo mi željni novih iskustava, otkrivanja novih gradova, istraživanja, gledanja oko sebe i upijanja novog svijeta. To uranjanje u novi svijet je uzbudljivo, osjećamo se kao pravi avanturisti, koji ne znaju što ih čeka, želimo probati neke sasvim nove stvari, nešto što nikad nismo okusili, pomirisali, dotakli, ugledali, ili čuli. Nova iskustva nas obogaćuju i dodaju u naš unutarnji poredak, novu usporedbu, novo značenje, nešto što ćemo od sad imati u sebi, s čim ćemo uspoređivati naš svakdašnji život, naš očekivani svijet.

U tom novom neočekivanom svijetu, koji nam je stran i uzbudljiv, želimo se ipak osjećati sigurno i zaštićeno, kao u svom domu, a upravo taj osjećaj vrhunskog smještaja u centru grada nudi domaća tvrtka ZigZag koja sada mijenja ime u Irundo.

O DOMAĆOJ TVRTKI IRUNDO

Svatko se od nas voli sjetiti svojih početaka, pa tako i tvrtka Irundo, koja je sve donedavno bila poznata kao Zig Zag. Njihovi počeci sežu u 2011. godinu, kada su s puno strasti i entuzijazma, krenuli u izgradnju moderne kompanije za iznajmljivanje apartmana koja sve do danas ide u korak sa svjetskim trendovima. S osmijehom i ponosom se sjećaju tih početaka i zahvalni su za sve što su putem naučili. Vrijedno znanje, iskustvo koje su skupili i duboko razumijevanje želja gostiju ugradili su u temelje Irunda.

U Irundu vjeruju u topli osjećaj doma, kojem se s užitkom želimo vratiti nakon uzbudljivog dana provedenog u avanturi i istraživanja novih mjesta.

Taj osjećaj sigurnosti i udobnosti kao da još jače pomaže da potpuno uronimo u samu bit grada kojeg smo posjetili. Baš zbog toga njihov brend nosi ime po lastavici (lat.hirundo) ptici selici koja se uvijek vraća kući u svoje gnijezdo, a može se čitati I-run-do jer potiće posjetitelje da izađu van i upoznaju grad očima njegovih stanovnika.

Upravo su zato svi njihovi apartmani smješteni u samom srcu grada i pozivaju na istraživanje gradskih znamenitosti, ali i one skrivene prostore poznate samo stanovnicima grada: "Be adventurous. Feel at home."

ČISTO I PROFESIONALNO

Posebnu pažnju poklanjaju čistoći privremenog doma. S njima nema neugodnih iznenađenja jer njihove se kupaonice profesionalno čiste, ručnici i posteljina su uvijek čisti i svježi, a šamponi uvijek spremni. Svi električni uređaji rade, sve žarulje sjaje i vrata se normalno zatvaraju. To im je važno, jer na taj način iskazuju poštovanje prema gostima, ali i prema vlasnicima stanova.

LOKALNO I CENTRALNO

Svi njihovi stanovi nalaze se na top lokacijama, u samom centru grada i blizu svih bitnih lokalnih znamenitosti. Irundo Holiday Rental Apartments u ponudi ima preko 200 udobnih i visoko kvalitetnih apartmana u 6 europskih destinacija: Zagreb, Dubrovnik, Rovinj, Split, Beč i Beograd. Gdje god se nalazili, smjestit će vas u centar avanture.

AVANTURISTIČKO

Osim toga, koliko je god važan osjećaj doma, jednako toliko je važno upiti što više autentičnih doživljaja koje ćete prepričavati prijateljima, poznanicima i obitelji. Kao dobro upućeni stanovnici grada, u tvrtki znaju i najskrivenije kutke za zabavu, bistroe s najfinijim domaćim jelima, ulične atrakcije ili stare gradske legende koje treba otkriti. Bez obzira odsjedate li jedan ili više dana, u Irundu će se pobrinuti da što više iskustava ponesete sa sobom.

Više na www.irundo.com.

Foto: Mario Pavlovic - Mili

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 10:59