DOM IZ SNOVA

Donosimo ideje kako stvoriti svoju viziju idealnog doma po mjeri u istom stilu

PROMO

Ne postoji mjesto kao što je dom. Tako bar kažu. Lijepo uređeni interijeri imaju dozu mašte i originalnosti i najbitniji dio svakako je osobni pečat vlasnika. Bitno je samo da znate što vam se sviđa i kako želite da vaš dom izgleda, jer okruženje u kojem se nalazimo uvelike utječe na raspoloženje. Za koji god stil se odlučite uvijek postoje trikovi kojima ako ih se držite vaš dom može izgledati kao da ga je uređivao profić. Novi, inspirativni katalog PRIMA interijera došao je u pravi trenutak kao osvježenje. Donosimo vam odlične ideje kojima ćete uspješno stvoriti viziju svog idealnog doma po mjeri u minimalističkom stilu koji odiše maksimalnom elegancijom.

Za minimalistički stil najvažnije je da interijer vašeg izgleda lijepo, funkcionalno i skladno - bez suvišnih stvari, detalja i namještaja koji mogu stvoriti dojam 'pretrpanosti'. Odlučite se za zagasite zemljane boje, s tek nekoliko detalja istaknutije boje. Naime, zemljane boje daju dojam topline prostora, a dovoljno su jednostavne da se možete igrati detaljima i oživiti prostor u kojem boravite. Pokušajte izbjegavati tekstil koji na sebi ima različite uzorke ili ukrase, a poigrajte se modularnim namještajem koji će vašoj omiljenoj prostoriji dati na osobnosti.

image
PROMO

Odabirom minimalističkog stila interijer ćete učiniti vizualno većim i prozračnijim, a također će biti jednostavan za čišćenje i redovito održavanje. Zahvaljujući vlastitoj proizvodnji, PRIMA nudi jedinstvenu mogućnost opremanja u istom stilu i bojama. Sada možete kombinirati vizualni identitet vašeg dnevnog boravka s onim u kuhinji, a uz odabir pomno dizajniranog blagovaonskog stola u kombinaciji s udobnim stolcima, blagovaonica će vam postati idealno mjesto za okupljanje.

image
PROMO

Detalji čine razliku, a svaki kutak svoga doma možete osvježiti i bez pretjeranih ulaganja. Dovoljno je poigrati se detaljima koji će unijeti novu energiju u prostor i cjelokupnom interijeru dati kompletno novi izgled. Ukoliko ste se kao i mi zaželjeli promjena, predlažemo da svoje omiljene prostorije osvježite novim detaljima, poput jastučića i ogledala, a ako vam nedostaje inspiracije možete ju potražiti u novoj PRIMA premium COCO maison kolekciji.

image
PROMO
JVH - HABUFA MEUBELEN B.V./

Nakon cijelog dana najljepše je znati da su obavljeni svi dnevni zadaci i da možemo bezbrižno leći u krevet. Spavaća soba mjesto je za opuštanje i najljepše snove, a ako ju uredite u pravom stilu, poželjet ćete zauvijek ležati u svom ljubavnom gnijezdu. Prigušenom rasvjetom svaki trenutak u spavaćoj sobi dobiva posebnu čar, a novim tepihom ili komodom vaša spavaća soba pretvorit će se u oazu mira o kakvoj ste do sada samo maštali.

image
PROMO

Uređenje doma nikad nije bilo lakše. PRIMA u svojoj novoj kolekciji nudi vrhunski namještaj hrvatskog dizajna i proizvodnje, a vrhunska kvaliteta namještaja garantira dugotrajnost pa se nećete morati brinuti oko novih nenadanih troškova. Ako vam nedostaje inspiracije, poslužite se PRIMA katalogom koji će olakšati uređenje svakog doma, jer njihovi stručnjaci prate sve svjetske trendove. Ukoliko ste kao i mi oduševljeni novom kolekcijom i voljeli biste imati vlastiti primjerak novog kataloga, možete se ulogirati putem foruma i zatražiti svoj primjerak koji će biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:10