62 ČETVORNA METRA

Dvoetažno potkrovlje sa zidovima od opeke

 

Što dobijemo kada spojimo potkrovlje, dvije etaže, tapete i opeku? Dobijemo šarmantno uređena 62 kvadrata koji su idealni za život jedne male obitelji. Ovo uređenje odličan je primjer kako stanovi u starim zgradama mogu zadržati svoj starinski šarm. Ostavljene grede i igranje s originalnom opekom i tapetama tako se neodoljivo uklopilo u interijer da je ovo zaista jedna interijerska ljubav na prvi pogled.





Ovo dvoetažno potkrovlje nije tako veliko kao što zvuči. Kada ovdje smjestite kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, dobijete topao interijer koji djeluje prozračno samo zahvaljujući nekoliko velikih prozora i dnevnoj svjetlosti. Tapete i crveni kauč u dnevnom boravku bez sumnje su zvijezde ovog dijela interijera.





U drugoj prostoriji nalazi se prava kuhinja iz snova. Opeka i klasičan bijeli namještaj daju neodoljivu rustikalnu notu ovom dijelu potkrovlja. Vlasnici su na kraj kuhinje postavili veliki ormar te su tako izbjegli nizanje visećih kuhinjskih ormarića i umjesto toga ostavili prostora da opeka dođe do izražaja.








Na gornjoj etaži nalazi se spavaća soba koja je od radnog dijela odvojena ormarom. Iako ima malo kvadrata, rješenje pohrane stvari s tim je velikim ormarom u potpunosti riješeno. Ljestve koje se nalaze ovdje i opeka također ovom dijelu doma daju rustikalni šarm i čine ga toplim.

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:06