DOM IZ SNOVA

Dvosobni stan od 53 kvadrata s predivnim balkonom

Iako se ovaj stambeni prostor od 53 kvadrata nalazi u starijoj stambenoj zgradi u Švedskoj, ovo je sve, samo ne klasični skandinavski stil uređenja interijera

Uređenje ovog zanimljivog dvosobnog stana s balkonom i dvorištem u sklopu zgrade u potpunosti prikazuje kako se skandinavski stil može 'osvježiti' kombinacijom boja, tekstura i različitih materijala. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice te velikog balkona s pogledom koji oduševljava.

Dizajneri su se potrudili da ovo ne bude klasični stan uređen u skandinavskom stilu, već da se ističe bojama i mnoštvom elemenata koji imaju pomalo rustikalni štih. Pogledajte koji nas je to stan toliko oduševio svojim uređenjem, ali i funkcionalnošću.

Kuhinja i blagovaonica u kojoj prevladava bijela podloga, a posebno su zanimljive 'plutajuće' drvene police na kojima se nalazi mnoštvo dekorativnih biljaka. Naime, biljke su uvijek odlično rješenje za svako uređenje interijera, pogotovo ako u samom prostoru prevladava minimalizam i bijela boja.

Dnevni boravak koji je sve, samo ne tradicionalan. Naime, dizajneri interijera dali su sve od sebe da od klasične skandinavske dnevne sobe naprave pravu oazu za opuštanje nakon napornog dana. Zidvi u boji, rustikalni elementi i dekoratvni namještaj pun su pogodak u ovom dnevnom boravku iz snova.

Spavaća soba koja je sasvim jednostavna, minimalistička i funkcionalna prostorija, bez sumnje jedna od najjednostavnijih u ovom dvosobnom stanu. Posebno su zanimljive vješalice s odjećom koje cijeloj sobi daju pomalo 'opuštajući' štih.

Bijela kupaonica s pločicama koje podsjećaju na tradicionalno uređene kupaonice, sasvim logičan izbor za skandinavski stil uređenja interijera.

Prostrani balkon s spektakularnim pogledom.

Sve ostale fotografije ovog zanimljivog stana pogledajte u galeriji u nastavku.

Foto: Entrance

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:31